Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Επιστρέφει χωρίς απαιτήσεις ο κ. Λαθουράς;

Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ κύριοι δεν είναι ψιλικατζίδικο και η διοίκηση δεν πρέπει να κάνει δύο βήματα μπροστά και ένα πίσω. Τα πράγματα είναι απλά.
Η καλύτερη λύση είναι να άφηναν στην άκρη τον εγωισμό ο πρόεδρος κ. Κατσινόπουλος και ο προπονητής κ. Βαγγέλης Ντόβολης και να ξεκινούσε μια νέα προσπάθεια  με ενωμένο το Αλιβέρι. Αυτό είναι το συμφέρον του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ.
Φαίνεται πως αυτό δεν το θέλουν κάποιοι και δικαίωμά τους. Χθες ανεβάσαμε το βιογραφικό του κ. Λαθουρά ο οποίος τελικά ζήτησε κάποια πράγματα για ν΄ αναλάβει τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ. Δεν τα δέχθηκε η ....
διοίκηση και το θέμα έκλεισε εκεί.
Η διοίκηση άρχισε συζητήσεις με άλλους προπονητές και καλά έκανε.
Εμείς επιστρέφουμε και πάλι στον κύριο Λαθουρά ο οποίος απ΄ ότι όλα δείχνουν άλλαξε γνώμη, δεν βάζει όρους πλέον και έρχεται για να δώσει τα χέρια με τον κ. Κατσινόπουλο.
Είναι από την περιοχή λένε κάποιοι και έχουν δίκιο. 
Δίκιο όμως έχουμε κι εμείς αν γράψουμε πως δεν ξέρει την Γ΄ Εθνική και μέχρι σήμερα ήταν στην ΘΥΕΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ  ως βοηθός προπονητή και προπονητής των ΝΕΩΝ. Μας προβληματίζει το ΟΧΙ του χθες και το ΝΑΙ του σήμερα, μόνο και μόνο επειδή ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ και ΡΑΦΗΝΑ έχουν τους ίδιους στόχους.
Τέλος πάντων. Δεν συνεχίζουμε, αλλά θα πούμε στον κύριο Κατσινόπουλο και τους συνεργάτες του, πως έχουν αν και δεν την χρειάζονται, την εκτίμησή μας, αλλά αν δεν έκαναν λάθος επιλογές, θα μπορούσαμε ΟΛΟΙ να βάλουμε πλάτη και να ξεσηκώσουμε το Αλιβέρι.
Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όλους όσους επικοινώνησαν μαζί μας και είπαν την άποψή τους, αλλά σχολίασαν και τα όσα γράφουμε. Να ξέρουν πως θέλουμε ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ να παραμείνει στην κατηγορία και γι΄ αυτό παίρνουμε θέση.
Ευχόμαστε ο πρόεδρος ο οποίος έχει ματώσει, να μας ακούσει έστω και την τελευταία στιγμή.

ΕΠΩΝΥΜΟ: ΛΑΘΟΥΡΑΣ
ΟΝΟΜΑ: ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ: 09-04-1979
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: ΑΓΑΜΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΙΑΣ: ΣΑΠΦΟΥΣ 20 , Τ.Κ.15126, ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6944568180
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ....
: lathourasvangelis@hotmail.com
ΣΠΟΥΔΕΣ: ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΗ.
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ: ΚΑΤΟΧΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ LOWER OF CAMBRIDGE
Η/Υ: Γνώση και χρήση Η/Υ (ΕΜΠΕΙΡΙΚΑ) 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ( ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ – ΕΡΓΑΣΙΑ ) 
ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ : 
ΑΠΟ ΤΟ 1998 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΕΞΗΣ ΟΜΑΔΕΣ:
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. , ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ , Α.Ο. ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ,Α.Ο. ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ , ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΜΗΝΙΩΝ , ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΜΗΝΙΩΝ , Α.Σ. ΞΑΝΘΟΣ ΠΑΤΜΟΥ .

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ: 
Ως ποδοσφαιριστής :
ΑΠΟ ΤΟ 1992 ΕΩΣ ΤΟ 2012 ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΞΗΣ ΟΜΑΔΕΣ :
Α.Ο. ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ , Φ.Σ.Α ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ , ΜΙΚΤΗ ΕΥΒΟΙΑΣ , ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ , ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ,Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΕΑΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ , Ο.Φ. ΓΕΡΑΚΑΣ , Α.Ο. ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ , Α.Ο. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ , Α.Π.Ε.Σ. ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ .