Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους στην ΕΡΕΤΡΙΑ.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ καλύτερα δεν θα μπορούσε να πάει και μέχρι σήμερα, "παίζει μπάλα" χωρίς αντίπαλο, αφού έχει 7 νίκες σε 7 αγώνες στο πρωτάθλημα και φυσικά έχει προκριθεί και στα ημιτελικά του Κυπέλλου Εύβοιας.
ΛΗΛΑΣ και ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών ακολουθούν, ενώ η ΑΡΤΑΚΗ έμεινε αρκετά πίσω και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να απειλήσει.
Πόσο όμως εύκολα είναι τα πράγματα για την ΕΡΕΤΡΙΑ;
Καθόλου γράφουμε εμείς, αφού όλες οι ομάδες θέλουν να κόψουν βαθμούς από τον πρώτο της βαθμολογίας και τα δίνουν όλα. Όποια ομάδα θα το πετύχει αυτό ....
θα έχει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της και αυτό δεν είναι μυστικό.
Η ΕΡΕΤΡΙΑ κάπου θα χάσει. Δεν θα τερματίσει αήττητη το πρωτάθλημα. 
Αυτό που πρέπει να προσέξει η ΕΡΕΤΡΙΑ είναι η διαχείριση της πρώτης απώλειας βαθμών.
Από αυτή την διαχείριση θα εξαρτηθούν τα πάντα.
Ο κάθε αντίπαλος εκεί θα ποντάρει. Θα περιμένει αυτή την πρώτη απώλεια της Ερέτριας για ν΄ αρχίσει να ανεβάζει την δική του ψυχολογία και να περάσει το μήνυμα, πως το πρωτάθλημα δεν τελείωσε.
Η ΕΡΕΤΡΙΑ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, αν τα Χριστούγεννα έχει την διαφορά που έχει σήμερα ή αν θα την κάνει μεγαλύτερη.
Ο ΛΗΛΑΣ και ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι δύο πολύ καλές ομάδες και αν μείνουν στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος με πολλές πιθανότητες, τον Ιανουάριο θα κάνουν την υπέρβαση και θα προχωρήσουν σε σημαντική ενίσχυση με στόχο να είναι κοντά στις 15 νίκες, σε 15 αγώνες.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ Ερέτριας, έχει πολύ καλούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, αλλά λειτουργεί ερασιτεχνικά και περισσότερο ως παρέα και όχι ως μια ομάδα η οποία οργανωμένα θα πάει να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Αυτό δεν είναι κακό, αλλά πολλές φορές δεν φέρνει τα αποτελέσματα που περιμένουμε.
Η διοίκηση θέλει αυτό το κλίμα της παρέας.
Ο προπονητής το έχει αποδεχθεί.
Οι ποδοσφαιριστές το στηρίζουν.
Στους φιλάθλους αρέσει.
Σ΄ εμάς δημιουργεί προβληματισμούς, αλλά εμείς δεν είμαστε κάποιο κομμάτι από το παζλ της ομάδας της Ερέτριας, οπότε οι απόψεις μας είναι φιλικές και δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να τις λάβει υπ΄ όψιν του.