Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΑΟ ΚΟΣΚΙΝΩΝ

Προσοχή κύριοι παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, γιατί και οι δύο έχετε ήδη στην πλάτη σας μια τιμωρία μεγάλης διάρκειας και δεν πρέπει να δώσετε δικαιώματα.
Τα ΚΟΣΚΙΝΑ γνωρίζουν την ποινή τους, αλλά ο ΗΡΑΚΛΗΣ έχει και ουρά αφού κλήθηκαν σε απολογία για τις δηλώσεις στους ραδιοφωνικούς σταθμούς και αυτά που έγραψαν στο fb.
Η ΕΠΣΕ βλέπει με κατανόηση τους πάντες, αρκεί να καταλαβαίνουν τα λάθη τους και να ανακαλούν ζητώντας και μια δημόσια συγνώμη.
Πιστεύουμε πως η ΕΠΣΕ και ιδιαίτερα ο πρόεδρος κ. Παπακωνσταντίνου .....δεν θέλουν ούτε να εκδικηθούν κάποιους, ούτε να ανταποδώσουν κάτι σε κάποιους άλλους.
Δυστυχώς κάποιοι έχουν και την απειρία και δεν γνωρίζουν πως ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν θέλει διαμεσολαβητές σε τίποτα. όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Ο αγώνας είναι δύσκολος και για τις δύο ομάδες με φαβορί τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών με την προϋπόθεση πως οι ποδοσφαιριστές του θα βρούνε τρόπο να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.
Τα ΚΟΣΚΙΝΑ σε 2 εκτός έδρας αγώνες έχουν 1 νίκη και 1 ήττα και δεν θα τους ενοχλούσε να έχουν και 1 ισοπαλία. Τα ΚΟΣΚΙΝΑ έχουν πετύχει 8 γκολ, ενώ ο ΗΡΑΚΛΗΣ 10 και έχουν δεχθεί 7 γκολ, ενώ ο ΗΡΑΚΛΗΣ 6.
Διαιτητής ο κ. Φώτης με βοηθούς τους κυρίους Αργύρη και Παππά και δεν πιστεύουμε πως κάποια από τις δύο ομάδες θα δει με καχυποψία τους διαιτητές. Είναι αξιόλογοι και δεν έχουν λόγους να τσαλακωθούν.