Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να έχετε μια όμορφη Κυριακή. Έχουμε συνέχεια στο σήριαλ με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αφού η Επιτροπή Σωτηρίας που ανέλαβε δεν μπόρεσε να φτάσει στον στόχο που είχε βάλει και μέχρι σήμερα, δεν μπόρεσε η ίδια να τρέξει το θέμα, αφού έχει μπλέξει και κυκλοφορεί σε μονόδρομους και σε μονοπάτια που καταλήγουν σε αδιέξοδο και ούτε για μια στιγμή δεν μπόρεσε να κυκλοφορήσει σε κεντρικό και ελεύθερο δρόμο. Μπορεί τα όσα λένε να δείχνουν αισιόδοξα αλλά ας μας επιτρέψουν να γράψουμε πως δύσκολα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θ΄ αρχίσει να τρέχει σε δρόμους Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ με ποδοσφαιριστές  που θα του ανήκουν, προπονητή που θα έχει την εμπιστοσύνη μιας.... διοίκησης και με αποφάσεις διοίκησης και όχι να μην ξέρει ο ένας τι κάνει ο άλλος.

- Ας θυμώσει όποιος θέλει. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν λειτουργεί ως ομάδα και ούτε καν ως επιτροπή. Ποια ήταν τα μέλη που είχαν ορισθεί όπως ορίσθηκαν; Αντώνης Αυλωνίτης, Μιχάλης Κουλούρης, Τάσος Ταυταρίδης, Αντώνης Μπέτσας,  Σπύρος Λάμπρου, Βασίλης Καρλατήρας και Θανάσης Παλαιολόγος. Από αυτούς τους 7 δεν έχουν σχεδόν καμία συμμετοχή οι 4 και δεν έχουν συνεδριάσει ποτέ.

- Σήμερα το βράδυ ή το αργότερο αύριο το πρωί, θα πρέπει να δοθούν στην νόμιμη διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τα ονόματα των ανθρώπων που θα θελήσουν να είναι η διοίκηση της ομάδας και θα αναλάβουν την ευθύνη, ώστε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και στο Κύπελλο Εύβοιας.

- Άποψή μας ήταν και είναι πως η ομάδα θα πρέπει να έχει διοίκηση και όχι απλά να μπούνε κάποια ονόματα τα οποία θα είναι αυτοί που λέμε μπροστινοί, ενώ θα κάνουν κουμάντο άλλοι. Αν σήμερα ή αύριο δεν δοθούν τα ονόματα για να σχηματισθεί το ψηφοδέλτιο και αν τα πρόσωπα αυτά δεν είναι στην Γενική Συνέλευση και δεν υπάρχουν και οι υπεύθυνες δηλώσεις των ίδιων, τότε δεν μπορεί να διεξαχθεί Γενική Συνέλευση και η διοίκηση Καρλατήρα, θα πρέπει να μην προχωρήσει σε Γενική Συνέλευση την Τετάρτη και να προχωρήσει σε ένα δελτίο τύπου, με το οποίο να εξηγεί τι ακριβώς συνέβη όλο αυτό το διάστημα, δίνοντας περιθώριο κάποιων ημερών, μήπως και κάποιος βρεθεί να βάλει πλάτη ώστε η ομάδα να συνεχίσει.

- Ακούμε πολλά και διάφορα και ειλικρινά λυπούμαστε. Ένα πρόσωπο που θέλει να είναι στην διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, είναι και η πρόεδρος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Ερέτριας κυρία Ελεντίνα Πράσσου. Δεν το πιστεύουμε, αλλά κυκλοφόρησε στην πιάτσα πως στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ βρήκαν "καμένη γη"!!!!

- Αγαπητή κυρία Πράσσου, αν το είπατε, δεν φτάνει μόνο μια συγνώμη για να ξεπεραστεί. Καμένη γη και στιγματισμένο σωματείο παρέλαβε η διοίκηση Καρλατήρα η οποία τακτοποίησε τα πάντα και παραδίδει την ομάδα πρωταθλήτρια και με δικαίωμα συμμετοχής στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

- Δεν θέλουμε να γράψουμε αυτά που σας είπαμε, γιατί πιστέψαμε πως τα είχατε καταλάβει. Δυστυχώς όμως δεν τα καταλάβατε και αυτό μας οδηγεί σε άλλες σκέψεις. 

- Ο αγαπητός κύριος Αντώνης Αυλωνίτης, αλλά και ο κύριος Σπύρος Λάμπρου, θα πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις τους και σε καμία περίπτωση, αν όντως οι προθέσεις τους ήταν ειλικρινείς και δεν απέβλεπαν αλλού, να μην παίξουν άλλη καθυστέρηση. Ο χρόνος έχει τελειώσει και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να περιμένει την τελευταία ζαριά, αφού κι αυτή ντόρτια θα είναι και σε καμία περίπτωση εξάρες!!!!

- Κυριακή σήμερα και σας αφήνουμε να την περάσετε ήρεμα και ευχάριστα και εκτός απροόπτου δίνουμε ραντεβού για αύριο Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου.