Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Να στείλω κι εγώ τους χαιρετισμούς μου στην νέα ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών που όμως ξεκίνησε στραβά, αφού δεν βρήκε τον κατάλληλο νονό και προσπαθεί να παραπλανήσει χρησιμοποιώντας το ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.
Επειδή εμείς δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ο αγαπητός κύριος Δήμος Λεοντής δεν ξεκίνησε καλά και προφανώς παρασύρθηκε σε τραγικό λάθος.
Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύουμε πως θα.... θελήσει να βρεθεί απέναντι στην πόλη της Χαλκίδας και κόντρα στην ιστορία του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Αν δεν διορθωθεί αυτό το ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, τότε να ξέρει πως δεν θα υπάρξει αρχή και εξουσία στον Δήμο Χαλκιδέων που να στηρίξει αυτή την προσπάθεια.
Δήμος, ΔΟΑΠΠΕΧ, ΕΠΣΕ και κάθε αρμόδιος θα βρεθούν σε δύσκολη θέση, γιατί θα χρειασθεί να αποφασίσουν αν θα συμπράξουν στην παραπλάνηση του κόσμου σε βάρος της ιστορίας του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Αγαπητέ κύριε Λεοντή, ο καθένας μπορεί να ιδρύσει μια ομάδα και μάλιστα στο ποδόσφαιρο γυναικών και αυτό έχει αποδειχθεί, αλλά κανείς δεν έφτασε στον στόχο, αν είχε τους πάντες απέναντί του.
Δεν φανταζόμασταν ποτέ πως θα γινόταν κάτι τέτοιο και ο μπάρμπα Στέλιος το δηλώνει δημόσια πως θα υπάρξει μεγάλη αντίδραση, αν δεν γίνει η διόρθωση που πρέπει.