Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

....σφηνάκια

 - Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να βρεθούμε ανάμεσα σε διασταυρούμενα πυρά, μόνο και μόνο για να στηρίξουμε την κυβερνητική πολιτική ή μια Δημοτική ή και Περιφερειακή παράταξη. Πρέπει όμως να ξεκαθαρίσουμε κάτι πολύ απλό. Όλοι θα πρέπει να σεβαστούμε κάποια πράγματα και να μην συνεχίσουμε να βρίζουμε τους θεσμούς. Δεν μπορεί να διαβάζουμε τα όσα διαβάζουμε για τον πρωθυπουργό της χώρας, τον Περιφερειάρχη και την δήμαρχο και να πιστεύουν κάποιοι πως μπορούν να κοροϊδέψουν τον κόσμο με το να συκοφαντούν τους θεσμούς. Είναι ξεπεσμός κύριοι. Είναι άλλο πράγμα η κριτική ....και άλλο οι ύβρεις και η συκοφαντία. 

- Δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση να αντιδράς όταν δεν λέει κάτι σωστό κάποιος, ενώ εσύ ο ίδιος έχεις πει τα χειρότερα. Δεν μπορούν οι Συριζαίοι να έχουν δικαίωμα να λένε όσα λένε και οι Νεοδημοκράτες σύμφωνα με τους Συριζαίους να μην απαντούν. Γιατί άραγε οι Συριζαίοι να μπορούν να χαρακτηρίζουν με τα χειρότερα την οικογένεια Μητσοτάκη, ενώ δεν πρέπει να κάνουν τα ίδια οι Νεοδημοκράτες για την οικογένεια Τσίπρα;

- Ας μη γελιόμαστε. Με ύβρεις και συκοφαντίες κανείς δεν τους παίρνει στα σοβαρά και θα είναι η τελευταία φορά που θα πιστεύουν οι Συριζαίοι πως μπορούν να εξαπατήσουν τους πολίτες και να βρεθούν και πάλι στην κυβέρνηση. Το αποτέλεσμα των εκλογών, όποτε αυτές κι αν γίνουν, θα είναι τέτοιο, που θα τους οδηγήσει σε προσπάθεια να παραμείνουν πλέον στην 2η θέση και να μην βρεθούν στην 3η.