Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

....να το παραδεχθούμε;;;;;;

 - Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τελικά δεν έχει και πολλούς που να τον αγαπάνε και πολύ. Ελάχιστοι υπάρχουν, ενώ αντίθετα υπάρχουν περισσότεροι  στην κατηγορία, που γλεντάνε, βρίζουν, συκοφαντούν και θέλουν να ελέγχουν αυτούς που βάζουν λεφτά και αυτούς που βρίσκουν λεφτά για να κινηθεί η ομάδα και να υπάρχει.
Τώρα πρέπει να παραδεχθούμε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ την αλήθεια.
Ένας τελευταίος έμεινε και αυτός ακούει στο όνομα Βασίλης Καρλατήρας και έχει κάποιους φίλους του οι οποίοι τον βοήθησαν όσο μπορούσαν.
Τώρα πρέπει να ζητηθεί μια συγνώμη από τον κ. Καρλατήρα και τους άλλους της διοίκησης και να δοθεί λύση για να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο στο ....οποίο είναι σήμερα.
Ο κ. Καρλατήρας έχει δηλώσει πως δεν μπορεί να σηκώσει το οικονομικό βάρος της ομάδας, είναι όμως μαζί με τους συνεργάτες του αξιόπιστη διοίκηση και όλοι ξέρουν πως είναι άρρωστος με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Τι απομένει λοιπόν.
Να στηριχθεί έμπρακτα αυτή η διοίκηση και να γίνει επανεκκίνηση ΤΩΡΑ.
Το κόστος της ομάδας κυρίως είναι το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές.
Αυτό το κόστος είναι συντηρητικά πολύ, περίπου στις 15.000 ευρώ τον μήνα.
Αν αυτά τα χρήματα δεν τα αναλάβει η διοίκηση αλλά κάποιοι άλλοι, τότε η ομάδα μπορεί να σταθεί στα πόδια της και να προχωρήσει. 
Υπάρχουν αυτοί οι άλλοι;
Λογικά υπάρχουν αφού έχουμε ακούσει να λένε πως ο τάδε θα μας πληρώνει 2 ποδοσφαιριστές, ο άλλος 3, ο άλλος παραπάνω, ένας άλλος θα φέρει 40.000 ευρώ, κάποιος κύριος θα έβαζε 5.000 ευρώ, ένας άλλος θα έβαζε 30.000 ευρώ. Αυτά φτάνουν και περισσεύουν, αν δεν ήταν παραμύθια.
Αν όλα ήταν παραμύθια, εμείς ζητάμε δημόσια συγνώμη από τον κ. Καρλατήρα, τον κ. Πικραμένο, τον κ. Πέτρου, τον κ. Παλαιολόγου και τους άλλους συνεργάτες τους και τους λέμε πως προτιμάμε τα δικά τους λάθη, από τα παραμύθια όλων.
Τους καλούμε να τελειώσουν αυτή την Τετάρτη το θέμα και να μην δοθούν άλλες παρατάσεις, αλλά και να μην μπει η ομάδα σε περιπέτεια με λάθος κίνηση στην Γενική Συνέλευση.
Καλούμε επίσης τον κ. Αυλωνίτη, τον κ. Λάμπρου και όποιον άλλον θέλει πραγματικά να βοηθήσει, να μην συνεχίσουν μέσα στην αβεβαιότητα. Πάμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε την διοίκηση που υπάρχει, ώστε να αποκτήσει η ομάδα προπονητές και ποδοσφαιριστές με δελτίο στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και αν κάποιος στην πορεία θέλει, να πάει η ομάδα σε εκλογές και να αναλάβει την ομάδα.