Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

.....σφηνάκια

 - Ηρεμήστε κυρίες και κύριοι και να λέτε λιγότερα και να κάνετε περισσότερα. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ από χθες έχει μια διοίκηση και επιτρέψτε μας να γράψουμε, πως έχει διοίκηση με άγνωστη ημερομηνία λήξης, αλλά και περιορισμένων δυνατοτήτων. Δεν το γράφουμε αυθαίρετα  αυτό, αλλά το έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους ο νέος πρόεδρος κ. Αυλωνίτης. Είπε πως οι ...διοικούντες δεν διαθέτουν χρήματα ώστε να σηκώσουν το βάρος της ομάδας.

- Η απορία μας είναι απλή. Η προηγούμενη διοίκηση η οποία οδήγησε την ομάδα στο πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, δήλωσε πως δεν μπορεί να σηκώσει το οικονομικό βάρος και έψαχνε συμπαίχτες για να έχει χρήματα ή κάποιους που θα μπορούν και θα πάρουν την ομάδα. Έκαναν κι αυτοί πολλά, πάρα πολλά ραντεβού και δεν βρήκαν κάποιους οι οποίοι θα έβαζαν πλάτη. Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί οι οποίοι είπαν όχι ή δήλωσαν αδυναμία να βοηθήσουν την διοίκηση Καρλατήρα και θα πούνε ΝΑΙ στην νέα διοίκηση;

- Επειδή εμείς ποτέ δεν είπαμε ψέματα στον κύριο Αυλωνίτη και ποτέ δεν του χαϊδέψαμε τ΄ αυτιά, του το λέμε και τώρα. Αντώνη ο πρώην πρόεδρος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει τις καλύτερες σχέσεις με την δήμαρχο Έλενα Βάκα, αλλά και με τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό. Αν μπορούσαν θα έκαναν τα πάντα για να βοηθήσουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τον πρώην πρόεδρο κύριο Καρλατήρα. Πιστεύεις πως μπορούσαν και δεν το έκαναν;;;

- Αντώνη μήπως οι σημερινοί διοικούντες, είναι φίλοι ή στελέχη της παράταξης Βάκα; Όχι βέβαια και αυτό το γνωρίζουν και οι πέτρες. Η δήμαρχος έχει την πρόθεση και την διάθεση να βοηθήσει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και την κάθε ομάδα του Δήμου Χαλκιδέων, αλλά με νόμιμο τρόπο και όχι με τρόπο που θα την εκθέσει. 

- Οι καιροί είναι δύσκολοι και οι επιχειρηματίες δεν έχουν τα έσοδα που θα τους επέτρεπαν να δώσουν χρήματα, λίγα ή πολλά. Αντώνη μέλη της διοίκησης είναι πολύ αισιόδοξα και καλά κάνουν, αλλά το μέτρο είναι απαραίτητο. Ας μην λένε πολλά λόγια στις συναντήσεις που κάνουν, γιατί θα κάνουν πολύ θόρυβο αν δεν τα καταφέρουν.

- Το ποδόσφαιρο δεν είναι κάτι σαν κομμωτήριο για να σου περιποιηθούν τα μαλλιά και ακόμη περισσότερο το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Αυτό είναι σαν να μπαίνεις σε χασάπικο και να βλέπεις να τεμαχίζουν μοσχάρια και γουρούνια.

- Εμείς θέλουμε να είμαστε αισιόδοξοι και ευχόμαστε τα Χριστούγεννα αυτή η διοίκηση να είναι στην θέση της και να μοιράζει στους ποδοσφαιριστές κρασιά και δώρα Χριστουγέννων.