Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τελικά αυτή η Εθνική ομάδα μπάσκετ είναι για πολλά πράγματα και μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο, όταν αυτός επιχειρήσει να μπει μπροστά στο σκορ. Να ευχηθούμε να συνεχίσει έτσι και να σηκώσει το Ευρωπαϊκό. Πάντως θα πρέπει να παραδεχτείτε πως όλα τα ωραία στον αθλητισμό, έρχονται με κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Να τα γράφουμε κι ....αυτά γιατί κάποιοι δεν θέλουν ούτε ως σκέψη να βάλουν στο μυαλό τους, πως οι Νεοδημοκράτες στηρίζουν και τον αθλητισμό στην Εύβοια και θα το δείτε!!!!!

- Η ΕΠΣΕ όλα τα πάει για αργότερα και ποτέ δεν τηρεί τις ημερομηνίες που δίνει. Την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου θα είχαμε τις κληρώσεις όλων των πρωταθλημάτων, αλλά η ΕΟΣΕ μας ενημερώνει πως για το καλό των ομάδων η κλήρωση πάει για την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου. Εντάξει δεν χάλασε κι ο κόσμος βρε αδερφέ!!!!! Ο σωστός προγραμματισμός και η οργάνωση στην οποία πάντα κάνει αναφορά ο κ. Ρέτσας, φαίνεται πως μας οδηγούν σε συνεχείς αναβολές σε όλα.

- Έχουμε και τον κύριο Μαρκόπουλο, ο οποίος εμφανίσθηκε ως προστάτης και αβανταδόρος των ιδιωτών οι οποίοι έχουν τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών. Κύριε Μαρκόπουλε θα διαβάσετε σε λίγο τους πραγματικούς αριθμούς και θα πάρετε την απάντηση. Όταν ποτέ πάρετε την θέση του Περιφερειάρχη, τότε να προχωρήσετε και στην κατάκτηση  του σύμπαντος, για να έχετε να λέτε. Τελικά όλοι οι άλλοι είναι ανίκανοι και μόνο εσείς ικανός και αποφασίσατε να σώσετε τον κόσμο!!! Αλήθεια ποιον ρωτήσατε;

- Όλα καλά πήγανε με την εγχείρηση που έκανε στο γόνατο ο κ. Αντώνης Αυλωνίτης και όπως όλα δείχνουν σήμερα θα δώσει το παρόν στην Γενική Συνέλευση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και θα βάλει τέλος στην αβεβαιότητα και τον κίνδυνο της διάλυσης της ομάδας.

- Τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περίμεναν οι δύο κύριοι οι οποίοι είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον Δήμο Χαλκιδέων και δεν θα είναι υποψήφιοι δήμαρχοι στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023.  Ο πρώην δήμαρχος τρίβει τα χέρια του και χαμογελάει. Κάποιος τον άκουσε να λέει "ελάτε τώρα στον παππού"!!!!!