Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να ευχηθούμε τα καλύτερα για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, αφού σήμερα αρχίζουν και επίσημα οι αγωνιστικές δραστηριότητες με τους αγώνες 1ης αγωνιστικής της Α΄ φάσης του Κυπέλλου Εύβοιας. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά και με υγεία, για ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές.... και παράγοντες και ψυχραιμία για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες.

- Όλα τα έχουν σκεφτεί αυτοί που θέλουν δήμαρχο τον Βασίλη Καθαροσπόρη, αλλά ότι θα προσπαθούσαν να περάσουν και ψεύτικα μηνύματα, με μαϊμού δημοσκοπήσεις δεν το περιμέναμε. Γελάει και το παρδαλό κατσίκι όπως λέει κι ο λαός, αφού όλοι ξέρουν πως η παράταξη της κυρίας Βάκα έχει ενισχυθεί σημαντικά και είναι το μεγάλο φαβορί.

- Κάνουν και μια προσπάθεια να απογοητεύσουν τελείως τον κ. Παγώνη, ώστε να μην είναι υποψήφιος δήμαρχος και να πάρει κάτι παραπάνω ο Καθαροσπόρης.  Κύριοι ο Παγώνης μόνος του να κατέβει, χωρίς συμβούλους, θα πάρει μεγαλύτερο ποσοστό από τον κ. Καθαροσπόρη γιατί έχει μια βάση η οποία τον ακολουθεί. 

- Ο Βασίλης Καθαροσπόρης στις προηγούμενες εκλογές προσπάθησε να πείσει τους δημότες και τους έλεγε πως η ΝΔ δεν στηρίζει την Βάκα, αλλά τον ίδιο. Δεν τα κατάφερε και τώρα το παίζει ενάντια στην ΝΔ, για να ψαρέψει ψηφαλάκια, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι χειρότερο.

- Τα πηδηματάκια του κ. Καθαροσπόρη και βασικών συνεργατών του από ψηφοδέλτιο σε ψηφοδέλτιο, τον αποδυναμώνουν συνεχώς, αφού οι δημότες δεν μπορούν να ακολουθούν αυτά τα πηδηματάκια.

- Θα δούμε και θ΄ ακούσουμε πολλά μέχρι την ώρα που θα έρθουν οι εκλογές, αλλά τα είχαμε δει και στις εκλογές του 2019. Τα ίδια πρόσωπα παρουσίαζαν δημοσκοπήσεις που ήθελαν στην Β΄ Κυριακή τον κ. Καθαροσπόρη και την κ. Βάκα εκτός, αλλά η κυρία Βάκα ήταν πρώτη και κέρδισε τον κ. Παγώνη με μεγάλη διαφορά, ενώ ο κ. Καθαροσπόρης ήταν τρίτος και καταϊδρωμένος.

- Προσοχή κύριοι γιατί δημοσκόπηση με δείγμα 50 - 60 άτομα δεν είναι δημοσκόπηση και αυτό ξεχάσατε να το πείτε και να το γράψετε και δεν μας είπατε και ποια εταιρεία έκανε αυτή την δημοσκόπηση. Εμείς έχουμε μια δική μας δημοσκόπηση  η οποία λέει πως αν οι εκλογές γινόταν τώρα η Βάκα θα τις κέρδιζε από την Α΄ Κυριακή και σε καμία περίπτωση δεν θα είχε αντίπαλο τον Καθαροσπόρη, αν χρειαζόταν και την Β΄ Κυριακή.