Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Ο μπάρμπα Στέλιος δεν υπήρξε ποτέ Χαλκιδάρας (ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ), ποτέ Ηρακλάρας (ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ), ποτέ Απολλωνάρας (ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ), αλλά υπήρξε φανατικός υποστηρικτής κάποιων παραγόντων οι οποίοι απέδειξαν τι μπορούν να κάνουν.
Δεν θα χρειασθεί να μπούμε σε λεπτομέρειες, αφού αυτές είναι γνωστές σε όλους, αλλά αυτή την στιγμή και οι 3 αυτές ομάδες είναι σε δύσκολη θέση και ψάχνουν να βρούνε λύση στο.... πρόβλημά τους.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μάλλον βρήκε λύση και τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες ώστε ουσιαστικά να ξεκινήσει η προετοιμασία με ποδοσφαιριστές που θα ανήκουν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ , με προπονητές και διοικούντες.
Στο ποδόσφαιρο πρέπει να τολμάς, πρέπει να κάνεις πράξεις και να μην δίνεις χώρο στα ΘΑ και στα ΛΟΓΙΑ.
Η ομάδα θα πρέπει να κάνει μια νέα αρχή με σεβασμό στο χθες, στην ιστορία της και φυσικά προσγειωμένα, αλλά με στόχο την παραμονή στην Γ΄ Εθνική και όχι να μπει σε αναμονή αποχώρησης από την κατηγορία.
Ο μπάρμπα Στέλιος δεν έχει κανέναν λόγο να χαϊδέψει αυτιά.
Θα γράφει καθημερινά την αλήθεια, με στόχο ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να δημιουργήσει αυτό που λέμε ένα υγιές σωματείο με αρχή, μέση και τέλος.
Αρχή θα είναι η δημιουργία υποδομών με αξιόλογους προπονητές.
Μέση θα είναι μια διοίκηση η οποία θα υλοποιεί τα πάντα που θα έχουν συμφωνηθεί με βάση το οργανόγραμμα.
Τέλος θα είναι αυτό το Σωματείο να έχει πάντα την ομάδα σε Εθνικές Κατηγορίες και επιτέλους να φτάσει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σε επαγγελματική κατηγορία.
Μία προϋπόθεση.
Σεβασμός στην ιστορία του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και χωρίς υβριστές και συκοφάντες στο γήπεδο.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πρέπει να επιστρέψει στην ηρεμία, στην οργάνωση και στους υγιείς φιλάθλους.