Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

....σφηνάκια

 - Τελικά όλα είναι προβλέψιμα, αλλά με την ΕΠΣ Εύβοιας πάντα θα έχουμε και κάτι παραπάνω από προβλέψιμα. ΑΟ ΑΥΛΙΔΑΣ αλλά και ΑΟ ΖΑΡΑΚΩΝ δεν θα κατέβουν πλέον ν΄ αγωνισθούν στο Κύπελλο Εύβοιας και έτσι θα περάσουν χωρίς αγώνα και με σκορ 3 - 0 ΔΡΟΣΙΑ και ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ. Σαν να μην έφτανε αυτό έχουμε και αναβολή 10 ημερών για τον αγώνα  Α.Ο. ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ – Α.Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ, αλλά χωρίς αιτιολόγηση από ....την ΕΠΣ Εύβοιας. Στα δύο πρώτα μας είπανε "Λόγω αδυναμίας συμμετοχής του σωματείου", στην 3η περίπτωση μάλλον λόγω επιθυμίας σωματείου!!!!

- Πλάκα θα έχει να έχουμε κι άλλη ματαίωση ή αναβολή αγώνα αυτό το Σαββατοκύριακο και να μην το έχουν πει ακόμη ή κάποια ομάδα να αισθανθεί ξαφνική αδυναμία. Να ευχηθούμε ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ να πάει στο γήπερο όπως πρέπει και με τα δελτία των ποδοσφαιριστών!!!!

- Έρχονται λέει οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ. Από που έρχονται άραγε; Είχαν πάει αλλού; Με αεροπλάνο, με καράβι, με τρένο ή με λεωφορείο θα έρθουν;;;;; Ένα πουλάκι μας είπε πως "η ομάδα των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ δεν παραδίδει την σκυτάλη και θα υπερασπιστεί την θέση της στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Γυναικών. Όποιοι πίστεψαν πως "τελείωσαν" οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ, θα χρειασθεί να κοιμηθούν στο άλλο πλευρό, για να μην βλέπουν όνειρα που θα καταλήγουν σε εφιάλτες".