Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Μας αρέσει δεν μας αρέσει από τώρα και μέχρι τον Οκτώβριο του 2023 η χώρα, θα βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, αφού θα έχουμε Εθνικές Εκλογές, θα έχουμε και εκλογές σε δήμους και περιφέρειες. Οπλιστείτε λοιπόν όλοι με υπομονή και πολύ ψυχραιμία, γιατί θ΄ ακούσουμε πολλά από υποψηφίους οι οποίοι ξαφνικά θα.... μας αγαπήσουν και θα μας θυμηθούν.

- Να έχετε πάντα μαζί σας το απουσιολόγιο και να τους λέτε πως δεν τους είχατε δει στην πόλη, στο χωριό, στην γειτονιά, στο σπίτι, τα προηγούμενα χρόνια κι όταν εσείς τους χρειαζόσασταν. Να τους τελειώνετε λέγοντας απλά πως τώρα εσείς δεν τους χρειάζεστε.

- Ο κάθε πολίτης έχει τεράστια ευθύνη αφού με την ψήφο του καθορίζει το μέλλον της χώρας του, το μέλλον της Περιφέρειάς του, το μέλλον του Δήμου του. Δεν είναι σωστό να αδιαφορούμε και να μην ψηφίζουμε, όπως δεν είναι και σωστό να ψηφίζουμε λάθος πρόσωπα.  Είναι χαρακτηριστικό όταν κάποιος είναι στην αντιπολίτευση να λέει πάντα ΝΑΙ στους πολίτες και όταν αυτοί του δίνουν την ευκαιρία να διοικήσει, να τα ξεχνάει όλα.

- Μέχρι λοιπόν τον Οκτώβριο του 2023 οι εκλογές θα έχουν την τιμητική τους και οι ψηφοφόροι την ευκαιρία τους. Εμείς εδώ από το apopsignomi δεν θα μασήσουμε για μία ακόμη φορά τα λόγια μας και φυσικά θα γράψουμε τα θετικά του κάθε υποψηφίου, αλλά και τα αρνητικά του. Εσείς πάντως θα πάρετε την απόφαση.

- Δεν έχουμε μιλήσει τελευταία με τον κύριο Αντώνη Αυλωνίτη, ο οποίος είχε αναλάβει την πρωτοβουλία ώστε να βρεθεί διοικητική λύση για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά πληροφορίες λένε πως έχει έτοιμη την δήλωση που θα κάνει το αργότερο μέχρι αύριο. Αυτό θα είναι θετικό, γιατί πριν πάει κάποιος στην Γενική Συνέλευση θα είναι καλό να γνωρίζει τις προθέσεις όλων και που ξέρετε μπορεί να βρεθεί λύση, χωρίς καν να έχουμε Γενική Συνέλευση.

- Όλα καλά και άγια στον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ αφού ο πρόεδρος κ. Βαγιάννης "έθαψε" τις ευθύνες όλων και το μόνο που είπε στους ποδοσφαιριστές ήταν το ότι σήμερα Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου όλοι θα πληρωθούν.

- Στον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών είχαν απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο για ενημερωτική συνάντηση, ώστε να βοηθηθεί η ομάδα για να μπορέσει να συνεχίσει στο πρωτάθλημα. Λεπτομέρειες αργότερα.