Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

....μικρά, μικρά

 - Είδαμε άσφαλτο στο Βασιλικό και στο Λευκαντί και δεν το πίστευαν τα μάτια μας. Στην 5ετία Παγώνη/Καθαροσπόρη ούτε ένα σακί πίσσα δεν είχε πέσει, αφού το Λευκαντί το ήθελαν υποβαθμισμένο. Με δήμαρχο την κυρία Βάκα και αντιδήμαρχο έργων τον Γουρνή όλοι οι δρόμοι είναι με νέα άσφαλτο και για πρώτη φορά το Λευκαντί διατηρήθηκε μέρα νύχτα καθαρό, αφού η υπηρεσία καθαριότητας έδωσε το καλό παράδειγμα και οι επαγγελματίες..... σε ποσοστό 90% ανταποκρίθηκαν και συνεργάστηκαν.

- Το επόμενο Καλοκαίρι το Λευκαντί θα πάει ακόμη καλύτερα και αυτό θα το πετύχουμε όλοι μαζί. Το Λευκαντί μπορεί και πρέπει να γίνει τουριστικός προορισμός και τις 4 εποχές. 

- Το Λευκαντί μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα στο κομμάτι του τουρισμού, αφού διαθέτει ξενοδοχεία, διαθέτει καταστήματα εστίασης και ψυχαγωγίας διαθέτει τα πάντα. Ίσως ένα θερινό σινεμά να πρόσθετε το κάτι παραπάνω και γιατί όχι ένα θαλάσσιο πάρκο με παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους να άλλαζε κατά πολύ το Λευκαντί και να το ανέβαζε ψηλά στις προτιμήσεις Ελλήνων και ξένων τουριστών.

-  Κυρία Βάκα, ας ξεκινήσουμε από την παιδική χαρά που υποσχεθήκατε και πρέπει να είναι έτοιμη το Καλοκαίρι......