Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

....σουτάκια

 - Μια χαρά τα πάει η Εθνική μπάσκετ, αφού έκανε το 3 στα 3, αλλά πρέπει να προσέξει γιατί τώρα όλοι είναι σίγουροι πως είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού και θα θέλουν να την κερδίσουν.  Σήμερα στις 18:00 η ΕΛΛΑΔΑ θ΄ αντιμετωπίσει την ΟΥΚΡΑΝΙΑ η οποία χθες έκανε την έκπληξη αφού.... κέρδισε τους Ιταλούς με 84 - 73. Καλή συνέχεια να ευχηθούμε στην Ελληνική ομάδα.

- Όλα δείχνουν πως τελικά θα βρεθεί διοικητική λύση για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αφού κυριολεκτικά στο παραπέντε κάτι έγινε και δεν μπήκε τέλος στην ομάδα. Το βράδυ της Τετάρτης ο κ. Αυλωνίτης με τον κ. Λάμπρου θα αναλάβουν την ομάδα και μέχρι την Κυριακή θα έχουν ολοκληρώσει τις διαδικασίες, ώστε στο γήπεδο να βρεθούν ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα ανήκουν στην ομάδα.

- Τελικά έχουμε και επίσημα νέα ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών στην Εύβοια η οποία μπορεί να ακούει στο όνομα ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ αλλά καμία σχέση, αφού θα είναι Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Γυναικών ή κάπως έτσι.

- Τώρα οι παράγοντες του σωματείου αυτού ψάχνουν για δελτία ποδοσφαιριστριών ώστε να μπορέσουν να δηλώσουν συμμετοχή και να αγωνισθούν στην Γ΄ Κατηγορία Γυναικών.