Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

....φαπούλες

 - Οι υποψήφιοι βουλευτές δεν έχουν αφήσει εκδήλωση για εκδήλωση και πανηγύρι για πανηγύρι, χωρίς να πάνε. Καλή δύναμη να έχετε κυρίες και κύριοι, αλλά να έχετε υπ΄ όψιν σας, πως έρχονται και οι μέρες που θα χρειασθεί να πηγαίνετε "από πίτα σε πίτα" όχι φανουρόπιτα αλλά την βασιλόπιτα!!!!!! Εμείς πάντως το υπογράφουμε. Όποιος πάει στις λιγότερες "πίτες" αυτός θα είναι και.... το φαβορί. 

- Κάτι κάνει λάθος ο φερόμενος ως υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ στην Εύβοια κ. Στέλιος Καρβελάς, γιατί ειδικά μέσα στην Χαλκίδα, υπάρχουν αντιδράσεις. Ο πατέρας του ήταν αγαπητός στον κόσμο, έκανε σωστές επιλογές συνεργατών και ήξερε την πολιτική και τον αθλητισμό. Ο Στέλιος είναι άπειρος και πρέπει να προσέχει και να μην πέφτει στην παγίδα, με τα όσα του γράφουν και του λένε κάποιοι.

- Το ΠΑΣΟΚ στην Εύβοια θα έχει δυνατό ψηφοδέλτιο και κάποιοι θα δώσουν μάχη για τον σταυρό προτίμησης, ώστε να έχουν μια ελπίδα να μπούνε στην Βουλή. Λένε πως την πρώτη θέση θα την κερδίσει γυναίκα υποψήφια. Εμείς πάλι λέμε πως θα είναι άνδρας και το έχουμε στα στάνταρ....