Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

.......φαπούλες

 - Άντε και καλό χειμώνα να έχουμε, αφού ο ραδιοφωνατζής άρχισε και δεν άλλαξε ρεπερτόριο!! Συνεχίζει με τον κ. Αλμπάνη και το θέμα ΕΕΕΕΚ και με την κυρία Αυλωνίτη εκπρόσωπο όχι προφανώς των κατοίκων του Ληλαντίου γενικώς, αλλά των κατοίκων του ΚΚΕ στην Εύβοια, για το θέμα του ΛΗΛΑ!!!! Είναι καιρός πάντως μέσα στην πρώτη εβδομάδα να εντάξει στο ρεπερτόριό του και το θέμα των σκουπιδιών της Χαλκίδας, γιατί τα φιλαράκια του ....που είναι υποστηρικτές του ΦΟΔΣΑ, περιμένουν!!!

- Τι έγινε με το θέμα των καμερών στο εργοτάξιο του δήμου Χαλκιδέων; Είχαν δίκιο ή άδικο οι κύριοι του Σωματείου και όσοι ανέβασαν ψηλά το θέμα; Το ρωτάμε γιατί ανησυχούμε, για το καλό αυτών που παριστάνουν τους προστάτες των εργαζομένων.

- Τα πραγματικά προβλήματα των εργαζομένων στο Δήμο, τα γνωρίζουν άραγε ή δεν έχουν χρόνο ν΄ ασχοληθούν μ΄ αυτά; Υπάρχουν πάντως και οι εργαζόμενοι εκείνοι, οι οποίοι σε συνεργασία με τους προϊσταμένους τους κάνουν καλά την δουλειά τους κι ας μην τους ξέρουν καν οι προστάτες της εργατιάς, οι οποίοι πολύ θα ήθελαν τον φίλο τους για δήμαρχο..