Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

...... σουτάκια

 - Γιατί ρε φίλε θέλεις και μας βάζεις σε περιπέτεια; Τι να γράψουμε για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ; Δεν ακούει κανείς και δεν καταλαβαίνει κανείς. Μπορεί να θέλουν αλλά δεν μπορούν. Έχουν θέμα οι άνθρωποι και δεν αποφασίζουν. Μπορεί να αγαπούν την ομάδα, μπορεί να θέλουν, αλλά δεν τολμούν. Επιμένουν στο "άστο όπως είναι" και αυτό.....δεν το πληρώνουν ακριβά οι ίδιοι αλλά θα το πληρώσει η ομάδα.

- Στο τέλος θα διαπιστώσετε όλοι πως έφταιγε εκείνος ο μαύρος μήνας με την προηγούμενη διοίκηση, πως έφταιγε πως τώρα με την νέα διοίκηση δεν έπεσαν λεφτά στο ταμείο και άλλα τέτοια. Κανείς δεν θα πει πως το μεγαλύτερο λάθος της προηγούμενης διοίκησης και της σημερινής, είναι πως άλλαξαν τα πάντα, εκτός από τον προπονητή, ο οποίος ήταν στο "πάω κι έρχομαι".

- Δεν θα κρίνουμε το αν είναι ή όχι καλός προπονητής, αλλά αυτό δεν το έχει κάνει κανείς σε καμία ομάδα ποτέ. Έφυγε και ξαναήρθε στην ομάδα 4-5 φορές. Ούτε ο ΑΟΝΑ με τον Γκόφα δεν το έκαναν αυτό.

- Τέλος πάντων. Το γράφουμε λοιπόν καθαρά. Τώρα είναι αργά και το μόνο που σώζει τον ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ είναι το να πάρει 7 βαθμούς στα επόμενα 3 παιχνίδια. Πανελευσινιακός εκτός, Ύπατο εντός και Ζάκυνθο εντός.  Το άλλο είναι για το μέλλον και αν το θέλει η πρόεδρος κυρία Φραντζεσκάκη θα το συζητήσουμε.