Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

.... πιστεύουμε στον Φάνη

 - Δεν μας απασχολεί καθόλου το ποιοι θα είναι υποψήφιοι στις περιφερειακές εκλογές, απέναντι στον περιφερειάρχη κύριο Φάνη Σπανό. Ο καθένας έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος και φυσικά θα αναλάβει και τις ευθύνες του. Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση τον λόγο εχουν οι πολίτες ψηφοφόροι και μόνο αυτοί. Από τους πολίτες λοιπόν θα κριθεί ο Φάνης και η παράταξή του και όχι από αυτούς οι οποίοι θέλουν για κομματικούς ή προσωπικούς..... λόγους να δημιουργήσουν θέματα.

- Ο Φάνης Σπανός έκανε τις επιλογές του και έχει έτοιμα τα ψηφοδέλτια και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι έχουν υποχρέωση να πολιτευθουν με στόχο την νίκη της παράταξης και στην συνέχεια να δώσουν και την μάχη για τον σταυρό προτίμησης.

- Εμείς πιστεύουμε πως η παράταξη του Φάνη, θα κερδίσει τις εκλογές και το στηρίζουμε αυτό στο ότι απεναντί του όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο κ. Μαρκόπουλος, ο οποίος θέλει να πάρει εκδίκηση επειδή βρέθηκε εκτός ψηφοδελτίου ΝΔ το 2019. Θα είναι επίσης ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ κύριος Γκλετσος, ο οποίος ήταν υποψήφιος και το 2019.