Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

...... φαπούλες

 - Επειδή το παραμύθι των σταυρών προτίμησης στις Περιφερειακές εκλογές, το παίζουν εδώ και χρόνια κάποιοι τετραέξυπνοι, εμείς οι ψηφοφόροι θα πρέπει να τους κόψουμε τον βήχα, για να μην αδικούμε τα νέα πρόσωπα πέφτοντας στην παγίδα των παλιών. Κανένα από τα νέα πρόσωπα δεν θα εκλεγεί, αν τελικά και αυτή την φορά βάζουμε 4 σταυρούς, εκ των οποίων έναν στον φίλο μας..... που ανήκει στα νέα πρόσωπα και τρεις σταυρούς σε τρία από τα παλιά πρόσωπα.

- Έτσι ο κάθε παλιός έχει την προίκα από τα χρόνια που είναι περιφερειακός σύμβουλος και παίρνει και σταυρούς από όλα τα νέα πρόσωπα και μετά λέμε γιατί πάντα βγαίνουν οι ίδιοι. Ας τελειώνουμε λοιπόν. Αν θέλουμε να εκλέξουμε ένα νέο πρόσωπο, ας πάμε στην μονοσταυρία.

- Διαδίδουν μερικοί πως αν το ψηφοδέλτιο δεν έχει 4 σταυρούς προτίμησης είναι άκυρο. Όχι κυρίες και κύριοι. Μπορείτε να βάλετε από 1 σταυρό, μέχρι και 4. Αν λοιπόν θέλετε να δείτε νέα και αξιόλογα πρόσωπα στο Περιφερειακό συμβούλιο, δώστε τους τον σταυρό προτίμησης. Αν θέλετε σταυρώστε από 1 έως 4 νέα πρόσωπα.