Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα να έχετε, με υγεία και υπομονή. Δεν τελειώσαμε με τον Ιούλιο, αφού θα έχουμε ένα ακόμη Σαββατοκύριακο. Με καύσωνες σχεδόν όλος ο Ιούλιος και ελπίζουμε ο Αύγουστος να μην είναι κι αυτός με καύσωνες. Επειδή δεν σας έχουμε κρύψει ποτέ τίποτα, εδώ και σχεδόν 3 εβδομάδες προσπαθούμε να... γράφουμε ότι μπορούμε, αφού είμαστε Αθήνα και τρέχουμε για θέμα υγείας. 

- Επειδη υπάρχουν παρεξηγήσεις, θέλουμε να το ξεκαθαρίσουμε. Όταν κάποιος είναι υποψήφιος δήμαρχος, περιφερειάρχης, δημοτικός ή περιφερειακός σύμβουλος, οφείλει να δεχθεί σχόλια και κριτική και φυσικά είναι υποχρεωμένος να απαντά σε ερωτήματα. Όταν αυτά δεν τα μπορεί, τότε δεν πρέπει να είναι υποψήφιος.

- Αλήθεια γιατί δεν πρέπει να ξέρουν οι δημότες τα υπέρ και τα κατά μιας κυρίας ή ενός κυρίου υποψηφίου δημάρχου; Γιατί να μην ξέρει πως οι συνάδελφοί του δεν την/τον πάνε με τίποτα; Γιατί να μην ξέρουν πως η τσιγκουνιά της/του, φτάνει μέχρι και να μην παραγγέλνει ούτε καφέ στον χώρο εργασιας της/του;

- Γιατί να μην μάθουν οι δημότες πως ένας υποψήφιος δεν έχει επιλέξει μόνος του το ψηφοδέλτιο, αλλά τον φύτεψαν εκεί που ήθελαν, αυτά που λέμε συμφέροντα; Οι δημότες πρέπει και θα τα μάθουν όλα.

- Υποψήφια δήμαρχος είναι ένα βήμα πριν από το να δηλώσει πως αποσύρει την υποψηφιότητά της, αλλά ψάχνει τον τρόπο για να μην εκτεθεί. Λένε πως η ίδια μπορεί να είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος ή και δημοτικοί όπως και οι συνεργάτες της.