Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Δύο ακόμη νέοι υποψήφιοι στον συνδυασμό “ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για το Δήμο Κύμης –Αλιβερίου”

Λουκάς Παππάς και Δημήτριος Σταμέλος

 «Η ανταπόκριση των ενεργών πολιτών και ειδικά των νέων ανθρώπων στο προσκλητήριο που απευθύναμε κομίζει μήνυμα νίκης, αισιοδοξίας και βεβαιότητας, πως όλοι μαζί, μια Ομάδα, μπορούμε να σταθούμε μαζί δίπλα –δίπλα και να δώσουμε τον αγώνα για τον τόπο μας, μπορούμε να κερδίσουμε το μέλλον! 
Καλωσορίζω με χαρά τον Λουκά Παππά και τον Δημήτρη Σταματέλο. 
Τους εύχομαι καλή επιτυχία», δήλωσε ο Δημήτρης Θωμάς.....

Ο Λουκάς Παππάς , με ανήσυχο πνεύμα και καθαρή ματιά, αποφάσισε και αυτή τη φορά να χρησιμοποιήσει το μελάνι της δημοσιογραφίας που δεν έχει σταματήσει να αγαπά, γράφοντας το όνομά του στο ψηφοδέλτιο «Νέοι Ορίζοντες» δίπλα στον Δημήτρη Θωμά. Η πολιτική ζωή, από μικρή ηλικία ήταν μέρος της οικογένειάς του, ανιψιός του 
αείμνηστου Δημάρχου Γεώργιου Σιδεράκη. Ο Λουκάς Παππάς, είναι υποψήφιος για το δημοτικό συμβούλιο του δήμου μας, ως ενεργός πολίτης έχει αποδείξει την αγάπη του για το περιβάλλον και τον πολιτισμό και θέλει να συνεχίσει να μάχεται για το καλύτερο.

Ο Δημήτριος Σταμέλος κατάγεται από τη Βρύση και είναι απόφοιτος της ΑΕΝ μηχανικών. Είναι 23 ετών και το Δεκέμβριο ολοκληρώνει τις στρατιωτικές του 
υποχρεώσεις . Αποφάσισε να ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση από τόσο νεαρή ηλικία για να δείξει πως οι νέοι είναι κορμός αυτής της κοινωνίας με ανησυχίες , προτάσεις και επιθυμίες. Ζητά την στήριξη ιδιαίτερα των νέων παιδιών για να μπορέσει, ως μέλος του συμβουλίου να μεταφέρει τις προτάσεις τους και να διεκδικήσει το καλύτερο για τον τόπο τους που όλοι αγαπάνε και στηρίζουν. 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ του Δήμου μας!