Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

...... φαπούλες

 - Δεν βάζουν μυαλο με τίποτα οι Συριζαίοι και οι άλλοι της αντιπολίτευσης. Για όλα φταιει ο Μητσοτάκης, για όλα φταίει η ΝΔ, για όλα φταίει το 41% το οποίο τους ψήφισε στις εκλογές. Δεν βλέπουν τα χάλια τους και δεν λένε δόξα τον Θεό, που έχουμε κυβέρνηση, αλλά προσπαθούν να κρύψουν την.... γύμνια τους.

- Ας κοιτάξουν να μαζέψουν τα κομμάτια τους, ας αποκτήσουν μια συνοχή ως κόμματα και μετά τα λέμε. Ο κόσμος ξέρει και τι ψήφισε και ποιους έστειλε στο σπίτι τους και ποιους θα στείλει σύντομα. Ο ΣΥΡΙΖΑ όταν εκλέξει πρόεδρο, τότε θα δούμε πόσες συνιστώσες θα έχει πάλι και τι θα κάνει η κάθε μία από αυτές.

- Το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη είναι στο 10%, ενώ έχει ηχηρές αποχωρήσεις, αλλά και διαγραφές. Οι πράσινοι σύντροφοι, ας κοιτάξουν το κόμμα τους κι ας σταματήσουν να παριστάνουν το κόμμα εξουσίας.

- ΠΑΣΟΚ και ΣΎΡΙΖΑ μαζί, αν γινόταν αύριο εκλογές σε καμία περίπτωση δεν θα ξεπερνούσαν το 20% και παριστάνουν πως είναι σ ανοδική τάση και τρέχουν πίσω από νεκρούς και φωτιές, για να κάνουν αντιπολίτευση. Δεν έβαλαν μυαλό. Ξέχασαν πως στην Εύβοια έτρεχαν κάθε μέρα στα καμμένα και έβριζαν τον Μητσοτάκη και την  Νέα Δημοκρατία με τα γνωστά αποτελέσματα.