Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τελευταίες μέρες του Ιουλίου και ζούμε όλοι με την ελπίδα πως δεν θα έχουμε συνέχεια με τους καύσωνες. Πάντως αυτοδιοικητικούς καύσωνες θα έχουμε, αφού κάποιοι αυτοδιοικητικοί δεν έχουν πει ακόμη την τελευταία τους κουβέντα και θα την πούνε αυτές τις μέρες. Κερδισμένοι από.....αυτές τις αποφάσεις η δήμαρχος κυρία Βάκα και ο περιφερειάρχης Φάνης Σπανός.

- Τελικά τι περιμένει ο γιατρός και δεν ανακοινώνει περιφερειακούς συμβούλους στην Εύβοια; Λένε πως περιμένει να βρεθούν δίπλα του όλες και όλοι αυτοί οι οποίοι δήλωσαν πως θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά στο τέλος δεν θα είναι.

- Ποιός υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος θα κόψει πρώτος το νήμα αφού θα έχει τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης; Σίγουρα υπάρχουν κάποια δεδομένα, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που αυτά αλλάζουν και έρχονται τα πάνω κάτω.

- Πολλές συναντήσεις και συζητήσεις στα όρια του Δήμου Ερέτριας, αλλά να δούμε ποιες θα είναι οι τελικές αποφάσεις υποστηρικτών και χορηγών. Πρέπει οι υποψήφιοι δήμαρχοι να μην ανοίγουν πολύ τα χαρτιά τους, γιατί μπορεί να βρεθούν μπροστα σε εκπλήξεις.

- Ο βουλευτής Εύβοιας κύριος Σίμος Κεδίκογλου, θα πρέπει να προσέξει κατά την άποψή μας, σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές, για να μην δει και πάλι μειωμένο τον αριθμό των σταυρών, σε σχέση με άλλους από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Αγαπητέ Σίμο, εμείς τα λέμε δημόσια, για να τα καταλάβεις κι εσύ και οι συνεργάτες σου.

- Σε μια συγκέντρωση φίλων, θα καλέσουμε τον Περιφερειάρχη κύριο Φάνη Σπανό και την δήμαρχο κυρία Έλενα Βάκα και φυσικά θα είναι καλεσμένοι και κάποιοι υποψήφιοι περιφερειακοί, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι. Πειράζει;