Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

....,η άποψή μας

 - Ρωτάνε πολλοί, αν ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ο οποίος έχει απαξιωθεί τελείως, μπορεί και πάλι να σηκώσει κεφάλι και να ξαναγίνει και πάλι πρωταγωνιστής. 
Η αποψή μας είναι καθαρή. 
ΝΑΙ μπορεί με κάποιες προϋποθέσεις.
Ποιες είναι αυτές;
- Να πάψουν κάποιοι να θεωρούν κτήμα τους το σωματείο και να αλλάξουν νοοτροπία βοηθώντας όχι με τον τρόπο που θέλουν αυτοί, αλλά με τον τρόπο..... που θα επιλέξει η Διοίκηση.
- Να οργανωθεί διοικητικά η ομάδα και να δημιουργήσει ένα πλάνο για μια 5ετια.
- Αγωνιστικά ο σχεδιασμός να ξεκινήσει βάζοντας τις βάσεις και σιγά σιγά η ομάδα να έχει τους δικούς της ποδοσφαιριστές και με ελάχιστες προσθήκες που θα κάνουν την διαφορά να κοιτάξει το κάτι παραπάνω.
- Να αποκατασταθεί η χαμένη αξιοπιστία της ομάδας και οι επαγγελματίες και φορείς της πόλεις, να μην λένε το "μακριά και αγαπημένοι".
- Να ξεκινήσει αμέσως η εγγραφή νέων μελών και τα οποία θα πηγαίνουν στους αγώνες της ομάδας με τις οικογένειές τους χωρίς να κινδυνεύουν.
- Να υπάρξουν οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας, αλλά όχι να λειτουργούν ανεξέλεγκτα ή καθοδηγούμενοι από κάποιους που θέλουν να έχουν τον στρατό τους. Να λειτουργούν με κανόνες προς όφελος της ομάδας και για κανέναν άλλον λόγο.