Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

....., σουτάκια

 - Σιγά σιγά οι ομάδες θα μπούνε σε ρυθμούς προετοιμασίας, για να είναι έτοιμες με την έναρξη των πρωταθλημάτων, αλλά και του κυπέλλου. Οι ειδικοί λένε πως 6 εβδομάδες είναι αρκετές, ώστε να βγει σωστά ένα πρόγραμμα προετοιμασίας. Ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ που έχει στόχο το πρωτάθλημα, ξεκινάει την Τετάρτη 26 Ιουλίου και είναι βέβαιο πως θα ακολουθήσουν.... και οι άλλες ομάδες της Α' Κατηγορίας.

- Ακόμη δεν ξέρουμε τι θα κάνει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αφού μετά την πρόταση του κυρίου Ρόγκα, κάποιοι για κάποιους λόγους, προσπαθούν να βάλουν εμπόδια, αντί να πιέζουν και να τον βοηθούν, ώστε να προλάβει η ομάδα, ότι μπορεί να προλάβει.

- Εμείς κάνουμε έκκληση στα μέλη της Γενικής Συνέλευσης και αυτούς που πραγματικά αγαπούν την ομάδα, να μην επιτρέψουν σε κανέναν να δημιουργεί προβλήματα. Μέχρι την Τετάρτη ο κύριος Ρόγκας να καταθέσει το ψηφοδελτιό του και η ομάδα να προχωρήσει.

- Αν αυτό δεν γίνει, τότε κάποιοι έχουν άλλα στο μυαλό τους και θα καταλήξουν να είναι επικίνδυνοι. Εμείς μετά την Τετάρτη 26 Ιουλίου θα ανοίξουμε τα χαρτιά μας για το θέμα και όποιος αντέξει.