Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας.Να προσέχετε γιατί έτσι όπως μας έχει κυριεύσει το άγχος, δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Να κάνουμε τον σταυρό μας και να ζητάμε από τον Θεό να μας προστατεύει. Οι κυρίες και οι κύριοι υποψήφιοι οι οποίοι προσπαθούν μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να προβάλλουν την ην υποψηφιότητά τους στην Περιφέρεια ή στον Δήμο, να ξέρουν πως η τεχνολογία μπορεί .....να κάνει τα πάντα, αλλά δεν απαντά σε απλά ερωτήματα.

- Ωραία μάγκα μου, είσαι όλα αυτά που λες, αλλά πρέπει να μας πεις γιατί όποιος ξέρει και μπορεί πρέπει να εκλεγεί για να βοηθήσει τον τόπο που λέει πως αγαπάει; Γιατί κυρία και κύριε δεν είχες εμφανιστεί 5-10 χρόνια πριν και να καταθέσεις μια πρόταση για τον τόπο που λες πως αγαπάς;

- Όχι μάγκα μου να μην εκλεγείς. Να είσαι εδώ 5 χρόνια και να βοηθήσεις με όλα αυτά που λες πως μπορείς να κάνεις και μετά με χαρά να σε ψηφίσουμε αφού θα έχεις περάσει τις εξετάσεις.

- Τα ωραία λόγια και τα βιντεάκια, μπορεί να είναι η εύκολη λύση, αλλά θέλουμε να πεισθούμε με αποδείξεις. Αυτά που λέτε εσείς σήμερα μας τα είπανε και άλλοι στο παρελθόν και είδαμε τα αποτελέσματα.