Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

.....η άποψή μας

 - Συγνώμη, αλλά εκεί στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου, υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι πάνω στον πανικό τους δεν ξέρουν τι λένε και βλέπουν κακούς λύκους, οι οποίοι πήγαν να φάνε τα πρόβατα από το κοπάδι του Μπουραντά ή του Μπαράκου όπως λένε και αυτούς τους κακούς λύκους, τους στέλνει ο κ. Θωμάς.
Εντάξει να τα δεχθούμε όλα. Όμως ο κύριος Μπαράκος δικό του κοπάδι δεν είχε και δεν έχει και τώρα. Πήρε απλά το κοπάδι Μπουραντά και θα το έχει μέχρι τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.
Συγνώμη αλλά όποιος γράφει μια καλή κουβέντα για τον κύριο Θωμά ή λέει πως θα τον..... ψηφίσει, αυτόματα περναει στους κακούς; Καλοί είναι μόνο όσοι ακολουθούν τον κύριο Μπουραντά;
Υπάρχει σε εξέλιξη μια δίκη για τον κύριο Θωμά, όπως υπήρξε στο παρελθόν και για τον κύριο Μπουραντά. Η δικαιοσύνη αποφασίζει για αυτά και δεν μπορεί να είναι καλή όταν αθωώνει τον κύριο Μπουραντά και κακή όταν αθωωνει τον κύριο Θωμά.
Εμείς κύριοι έχουμε χρόνια να μιλήσουμε εστω και τηλεφωνικά με τον κύριο Θωμά, αφού δεν ανήκουμε στην ομάδα επικοινωνίας που θα δώσει την μάχη των εκλογών, αλλά ας μη γελιόμαστε, το αποτέλεσμα το είδε νωρίς ο κύριος Μπουραντάς και έδωσε το δαχτυλίδι στον κύριο Μπαράκο, ώστε να μην πέσει στις πλάτες του μια ήττα από τον κύριο Θωμά.
Για να μην χάνουμε τον χρόνο μας με αυτούς που βρίζουν τους λέμε πως εμείς δεν φοβόμαστε κανέναν και τίποτα και δεν κάνουμε και μηνύσεις, σε όποιον έχει άλλη άποψη. Στην πολιτική απαντάς και κρίνει ο λαός.
Ο κύριος Μπαράκος είναι ένας νέος άνθρωπος και κρίμα που δέχθηκε να του δώσουν προίκα και δαχτυλίδι.