Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Πάρτε θέση

 - "Σκοτώνουν" τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών και ξεχνούν τα πάντα.
Αυτή είναι η αλήθεια κυρίες και κύριοι και μην προσπαθείτε να κρυφτείτε πίσω από το δαχτυλό σας.
Εμείς δεν παίζουμε με το ιστορικό αυτό ποδοσφαιρικό σωματείο και θα γράψουμε πως όλες και όλοι έχετε κλέψει λίγη από την δόξα της ομάδας αυτής, όταν για κάποια χρόνια ο κύριος Γιώργος Στούπας την πήρε από το χέρι και την έφτασε εκεί που ούτε στα ονειρά τους δεν το είχαν δει οι άλλοι.
Θυμάμαι σαν τώρα πολλές φορές ανθρώπους της αυτοδιοίκησης να λένε μεγάλα λόγια, να..... δίνουν υποσχέσεις και μετά να ψάχνουν να τους βρούνε.
Ο δήμαρχος κύριος Γιώργος Ψαθάς ας με συγχωρέσει, αλλά δεν έχει κανένα δικαίωμα να αφήσει την ομάδα εκτός ποδοσφαιρικού χάρτη.
Η κυρία Γκόγκου και ο κ. Κουλοχέρης ως επικεφαλείς παρατάξεων έλεγαν πως στηρίζουν την ομάδα. Που είναι τώρα;
Κυρίες και κύριοι της Δημοτικής Αρχής και όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι πάρτε θέση τώρα.
Να ξέρετε πως μπορεί να ζηλεψατε και να πολεμήσατε τον Στούπα, αλλά έκανε την ομάδα ΠΑΕ και ακόμη πληρώνει από την τσέπη του.
Δεν ξέρουμε λεπτομέρειες, αλλά καλά θα κάνουν αυτοί που έχουν τα βιβλία του ΗΡΑΚΛΗ, να μην πάνε την ομάδα στο πρωτοδικείο για κανέναν λόγο.
Όλοι οι της δημοτικής αρχής, συμπολιτευση και αντιπολίτευση και κάθε υποψήφια και υποψήφιος, πάρτε θέση και βρείτε την επόμενη διοίκηση ώστε η ομάδα να έχει συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Αν αυτό δεν γίνει, τότε δεν αξίζει να θέλετε να σώσετε τον Δήμο αφού δεν μπορείτε να σώσετε την ομάδα που τίμησε και έκανε γνωστό τον Δήμο σε όλη την Ελλάδα.
Ο κύριος Ψαθάς, η κυρία Γκόγκου, ο κ. Κουλοχέρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι, ο κύριος Μπουροδήμος και όλες και όλοι οι υποψήφιοι ας πάρουν θέση.