Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο, με υγεία. Την ώρα που εσείς διαβάζετε την "καλημέρα" εμείς θα είμαστε στο πρώτο ραντεβού και θα συζητάμε για τις δημοτικές εκλογές στο δήμο της Ερέτριας. Έτσι θα πάμε μέχρι την Δευτέρα και το πρωί της Τρίτης θα είμαστε στο στρατηγείο μας στην Αθήνα, ώστε να βάλουμε τα πάντα σε μία τάξη και μετά τον Δεκαπενταύγουστο, να είμαστε πανέτοιμοι και οι συνεργάτες μας να προχωρήσουν στην στήριξη των υποψηφίων οι οποίοι θα μας..... έχουν εμπιστευθεί.

- Μέχρι αυτή την στιγμή, έχουμε επιβεβαιωθεί σε ότι έχουμε γράψει για την Περιφέρεια, αλλά και τον δήμο Χαλκιδέων.. Έτσι δεν είναι; Τώρα τρέχουν όλοι να δηλώσουν φαβορί την Βάκα, ενώ εμείς εδώ και καιρό μιλούσαμε για νίκη από την Α'  Κυριακή και μας κορόιδευαν. Τώρα άρχισαν τις κωλοτούμπες κάτι όμως που δεν τους ενοχλεί, αφού αυτό είναι στις αγαπημένες τους συνήθειες.

- Για την Περιφέρεια τι να γράψουμε; Ο Φάνης είναι με το ισχυρότερο ψηφοδέλτιο και το μόνο που απομένει είναι να δούμε σε ψηφοδέλτιο συνεργασίας τον Γκλέτσο και τον Μαρκόπουλο!!!!! Θα συνεργασθούν λέει την Β' Κυριακή!!!!! Μάλλον δεν ξέρουν πως ο Φάνης με λίγη προσοχή τελειώνει τις εκλογές την Α' Κυριακή.

- Το δικό μας βάρος θα πέσει στην Περιφέρεια, ώστε να βοηθήσουμε κάποιους υποψηφίους. Στον Δήμο Χαλκιδέων θα στηρίξουμε φανερά υποψήφιους, στον Δήμο της Ερέτριας και στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, θα προσπαθήσουμε ώστε κάποιοι φίλοι να εκλεγούν και μάλιστα σε καλή σειρά.

- Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και με την υγεία μας και να δώσουμε την τελευταία μας εκλογική μάχη, όπως ήδη έχουμε γράψει. Πάντως ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλκιδέων ο κύριος Γιώργος βλέποντας τους υποψηφίους στο ψηφοδέλτιο της Δημάρχου κυρίας Βάκα, το έχει ρίξει στα συντριβάνια και σε κάθε σκουπιδακι που βρίσκει στους δρόμους, θέλοντας να δείξει μια κακή εικόνα του Δήμου και να μας πει πως αυτός θα τα φτιάξει όλα.

- Το αστείο είναι πως δεν μας λέει με ποιους θα τα κάνει όλα αυτά; Με αυτούς που δεν τα έκαναν όταν διοικούσαν τον Δήμο και στην συνέχεια "πούλησαν" τον Παγώνη;  Αγαπητέ υποψήφιε δήμαρχε, όλα μπορεί "να τα αγοράσει κανείς, εκτός από την υγεία του και την νοημοσύνη. Θα πείτε κάτι για το ΔΑΡΙΝΓΚ;

Καλό Σαββατοκύριακο.