Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

...... σφηνάκια

 - Συγνώμη κύριε, αλλά έχετε εκτεθεί ανεπανόρθωτα με τα όσα είπατε για την δήμαρχο κυρία Έλενα Βάκα στην προσπάθειά σας, να δείξετε στον αρχηγό σας, πως σε μια εκδήλωση του συλλόγου σας, βρήκατε την ευκαιρία να κάνετε αντιπολίτευση.  Είναι ντροπή να έχετε την απαίτηση να είναι η κυρία Βάκα στην εκδηλωσή σας, χωρίς να .....ρωτήσετε αν είχε κάποιον σοβαρό λόγο και δεν ήρθε.

- Η κυρία Βάκα προτίμησε να είναι δίπλα στην μητέρα της, στις τελευταίες ώρες της ζωής της. Αλήθεια τι έχετε να πείτε τώρα; Προφανώς θα βγείτε και θα πείτε μια συγνώμη και αυτό θα σας ικανοποιήσει. Όσοι διοικούν συλλόγους ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, ξέρουν πολύ περισσότερο από άλλους, πόσο ανάγκη έχει ο ασθενής, από την παρουσία των δικών του ανθρώπων, ειδικά όταν καταλαβαίνουν πως φτάνουν στο τέλος, νικημένοι από την ασθένειά τους.

- Αν υπάρχει ευαισθησία έπρεπε ήδη να είχατε παραιτηθεί από την θέση σας στο ΔΣ και φυσικά από το να είσθε υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές. Λυπούμαστε κύριε, αλλά κάθε άλλη ενέργεια θα είναι για τα μάτια του κόσμου.