Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

....φαπούλες

 - Δεν μετανιώσαμε για την στάση μας στις Εθνικές, στις Περιφερειακές και στις Δημοτικές Εκλογές, γιατί αυτή την στάση που κρατήσαμε, εμείς την επιλέξαμε και δεν μας την επέβαλλε κάποιος άλλος. Όταν κάνεις αυτό που γουστάρεις, γιατί να το μετανιώσεις; Μπορεί επαγγελματικά να μην κοιτάξαμε το συμφέρον μας, αλλά αυτό ενόχλησε την τσέπη μας και όχι.... την καρδιά μας.

- Το γιατί δεν θα το εξηγήσουμε, γιατί δεν αφορά κανέναν, αφού εμείς δεν περιμένουμε τίποτα και από κανέναν, μετά τις εκλογές. Δεν περιμένουμε από το κόμμα, από τον Περιφερειάρχη, την δήμαρχο ή τους βουλευτές, το βόλεμα των παιδιών μας σε κάποια θέση. Δεν περιμένουμε να πάρουμε κάποιες δουλειές από αυτούς.

- Εμείς μετά τις εκλογές, είναι αλήθεια, πως δίπλα μας έχουμε ελάχιστους φίλους, για να λέμε μια καλημέρα και φυσικά δεν ανεβαίνουμε στα κάγκελα, επειδή δεν ανταποκρίθηκαν στα ρουσφέτια που ζητήσαμε, γιατί απλά δεν ζητήσαμε.

- Φυσικά υπάρχουν πολλοί από αυτούς που μετά τις εκλογές περιμένουν θεσούλες κι αν δεν τις πάρουν, θα κάνουν τους επαναστάτες. Είμαστε απέναντι σε αυτούς και να ξέρουν πως θα τους αποκαλύψουμε.