Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

....μικρά, μικρά

 - Ένα μεγάλο και από καρδιάς ευχαριστώ, στους φίλους, για τις ευχές τους, αφού χθες η οικογένειά μας είχε τριπλή γιορτή, αφού εκτός από τις ονομαστικές γιορτές είχαμε και τα γενέθλια της μικρής που γεννήθηκε ανήμερα του Αγίου Στυλιανού. Προσωπικά να ευχαριστήσω τις κόρες μου και την μαμά τους, που χθες μου έκαναν ένα πολύ μεγάλο δώρο ζωής. Για μένα κανένα άλλο δώρο, δεν θα μου ήταν καλύτερο. Έχω λόγους να τα καταφέρω, για να....μπορέσω να είμαι χρήσιμος. 

- Ένας άνθρωπος τον οποίο εκτιμώ αφάνταστα και του οφείλω ευγνωμοσύνη γιατί ήταν πάντα δίπλα στην οικογένειά μου, μου είπε κάτι που δεν το είχα ακούσει ποτέ από κανέναν και το ήξερα μόνο εγώ. Μπορεί να δείχνεις αναίσθητος και σκληρός, αλλά δεν είσαι. Είσαι ευαίσθητος. Καλέ μου φίλε, η δουλειά μου έχει απαιτήσεις και όφειλα 50 χρόνια τώρα, να κρύβω το πόσο πονούσα για κάποιες συμπεριφορές. Τώρα όμως δεν υπάρχει πλέον λόγος να συνεχίσω. Από τον Φεβρουάριο και μετά, θα είμαι ο εαυτός μου και ελάχιστα θα με απασχολούν τα πολιτικά, τα αυτοδιοικητικά και τα αθλητικά.

- Είναι άλλο να είσαι μπροστά και να δέχεσαι τα πυρά όλων και άλλο το να συνεχίζεις με όλα αυτά, βοηθώντας νέα πρόσωπα, να συνεχίσουν την ενημέρωση με τον δικό τους τρόπο.