Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

.....σουτάκια

 - Τι θέλετε να γράψουμε εμείς, για τις ομάδες που έχουν προβλήματα, για τις ομάδες που δημιουργούν προβλήματα και για τις ομάδες, οι οποίες τα θέλουν μονά ζυγά δικά τους.
Να το ξεκαθαρίσουμε. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Τουλάχιστον δεν πάνε από το ένα άκρο στο άλλο. Έτσι πιστεύουμε εμείς.... και θα εξηγηθούμε.

- Μία ομάδα ανακοίνωσε πως παρέδωσε τα δελτία των ποδοσφαιριστών της στα γραφεία της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και "ορισε" διοίκηση το συμβούλιο της ΕΠΣΕ, την Επιτροπή Διαιτησίας και τα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου Διαιτητών, διαμαρτυρόμενη για κακές διαιτησίες.

- Τι σημαίνει αυτή η ενέργεια; Τίποτα απολύτως. Κάποιος πήγε και άφησε πάνω σε ένα γραφείο της ΕΠΣΕ κάποια δελτία και έφυγε, χωρίς να τα παραλάβει κάποιος επίσημα. Γιατί έγινε αυτό; Για να πάει τώρα ο ίδιος ή κάποιος άλλος να τα παραλάβει, ώστε η ομάδα να κατέβει να αγωνισθεί το Σαββατοκύριακο. Έτσι δεν θα γίνει;

- Εμείς αυτό πιστεύουμε, γιατί όταν θέλεις να αποχωρήσεις, στέλνεις επίσημα την επιστολή αποχώρησης από το πρωτάθλημα,  με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου και τελειώνουν όλα.

- Είναι όμως άδικο, να μην ψάχνεις και τα δικά σου λάθη. Αυτούς τους ανθρώπους που σήμερα κατηγορείς, χθες τους τιμούσες με πλακέτες και τους καλούσες σε συναντήσεις για δείπνο. Λοιπόν έκανες τότε λάθος ή κάνεις τώρα;