Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

....φαπούλες

 - Βρήκαμε θέμα να ασχοληθούμε και να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και αυτό είναι ο γάμος των ομοφύλων. Κανένα πρόβλημα δεν έχει η κυβέρνηση. Ο κόσμος αλλάζει και ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Μπορεί όποιος θέλει να λέει την άποψή του, αλλά δεν μπορεί να ελέγχει την... ζωή κανενός.

- Εμείς ήμασταν και παραμένουμε απέναντι στα άκρα της πολιτικής, είτε αυτά είναι προς τα δεξιά, είτε προς τα αριστερά.  Είμαστε υπέρ της ελευθερίας των επιλογών του κάθε ανθρώπου και δεν μας ενδιαφέρει ποτέ το τι θα κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του.

- Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, είναι μια δημοκρατική κυβέρνηση και έχει υποχρέωση να λειτουργεί για τον κάθε πολίτη, χωρίς να εξετάζει το αν θέλει γάμο με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, σε ποια θρησκεία πιστεύει και άλλα σχετικά.

- Ο γάμος των ομοφύλων, μπορεί να γίνει σε χώρες οι οποίες έχουν νομοθετήσει υπέρ. Τι θα αλλάξει δηλαδή, αν δεν επιτραπεί στην Ελλάδα; Δικαίωμα του καθενός είναι να έχει την άποψή του κι αν είναι βουλευτής, όταν θα έρθει το θέμα στην βουλή, να το ψηφίσουν ή να μην το ψηφίσουν. Κανένα κόμμα δεν πρέπει να επιβάλλει κομματική πειθαρχία. Να πάει ελεύθερα ο κάθε βουλευτής και να ψηφίσει.