Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας.  Τελικά έχουν δίκιο αυτοί που λένε πως ο καθένας μας, μπορεί να καταλήξει αχάριστος, όταν κάνει την δουλειά του και πλέον δεν σ΄ έχει ανάγκη. Εμάς δεν μας ενοχλεί καθόλου αυτή η κατάσταση, γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια μας και έχουν ακούσει πολλά τα αυτιά μας. Τον κάθε τέτοιο τύπο, του ευχόμαστε τα καλύτερα και τον....αφήνουμε να συνεχίσει τον δρόμο τον δικό του, χωρίς εμάς, γιατί έτσι θα περάσει αυτός καλά κι εμείς καλύτερα.

- Κάποιοι δεν θέλουν να καταλάβουν πως οι εκλογές τελείωσαν, τα αποτελέσματα είναι γνωστά και δεν μπορούμε να καταλάβουμε, γιατί πρέπει να συνεχίσουμε να λειτουργούμε σαν να είμαστε σε προεκλογική περίοδο. Τι αξία έχει να γράψουμε για τον κάθε υποψήφιο; Δεν κρίθηκαν όλες και όλοι από τον λαό;

- Ας το πάρουμε απόφαση. Στις Δημοτικές εκλογές οι δημότες αποφάσισαν και ψήφισαν. Εκλεχθηκαν αυτοί που εκλέχθηκαν και κάποιοι εκλέχθηκαν να είναι στην αντιπολίτευση. Μέχρι εκεί τους άξιζε και κανείς δεν πρέπει να αμφισβητεί την ψήφο των δημοτών. Κι όμως κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι πριν καν συμπληρωθούν 2 μήνες από την Κυριακή των εκλογών άρχισαν πάλι τα ίδια και τα ίδια.

- Η κακιά η Βάκα στο θέμα των σκουπιδιών, η κακιά η Βάκα στο θέμα ύδρευσης στο Πανόραμα, η κακιά Βάκα στο θέμα με το γραφείο ΑΜΕΑ και γενικώς όλα εναντίον της Βάκα. Έλεος κυρίες και κύριοι. Η δήμαρχος και γενικότερα η Δημοτική αρχή κρίθηκε στις εκλογές και μικρή σημασία έχει τα όσα λένε εκλεγμένοι ή μη της αντιπολίτευσης. Να κοιτάξουν να διορθώσουν τα δικά τους λάθη και ευχόμαστε να τα καταφέρουν μέχρι το 2028!!!!

- Η δήμαρχος και οι συνεργάτες της θα κρίνονται καθημερινά, αλλά με βάση το πρόγραμμά τους και όχι με βάση προγραμμάτων, τα οποία δεν ενέκρινε ο δημότης. Σταματήστε λοιπόν όλες και όλοι να είσθε πάνω στα κάγκελα, γιατί δεν σας ακούει κανείς.

- Η δήμαρχος κυρία Βάκα, μπορεί το 2028 να μην είναι και πάλι υποψήφια και αυτό είναι το πιθανότερο, αλλά σίγουρα θα πρέπει να φροντίσει να μην διαψεύσει η ίδια και οι συνεργάτες της την εμπιστοσύνη του κόσμου.