Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

.....σφηνάκια

 - Επειδή κυκλοφορούν διάφορα σχόλια και φήμες, σχετικά με τον αγώνα ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Βασιλικών - ΚΥΖΙΚΟΣ Αρτάκης, εμείς θα γράψουμε, πως ίσως και να αποδειχθεί πως θα είναι ο περισσότερο ήρεμος αγώνας και χωρίς βία και προκλήσεις.  Αυτό πιστεύουμε εμείς και ελπίζουμε να μην μας διαψεύσει κανείς. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, να μπούνε στο γήπεδο ήρεμοι και να παίξουν για την νίκη της ομάδας τους με πάθος, αλλά όχι αντιαθλητικά και όχι ....με εκφοβισμό των αντιπάλων.

- Τίποτα δεν θα κριθεί από αυτόν τον αγώνα, γιατί είναι βέβαιο πως αν όλα κυλήσουν ομαλά και κερδίσει ο καλύτερος ή ο περισσότερο τυχερός, οι δύο ομάδες θα συνεχίσουν να διεκδικούν την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία. Αν όμως δημιουργηθεί το παραμικρό, τότε αυτός που θα το δημιουργήσει είναι χαμένος από χέρι.

- Όποια ομάδα δηλαδή προσπαθήσει με βία, εκφοβισμό, απειλές κλπ, να πάρει αποτέλεσμα, ακόμη κι αν το πάρει, άνοδο δεν θα δει γιατί η συνέχεια θα φέρει τις επιπτώσεις που έχει όποιος προσπαθεί με άλλα μέσα και όχι αγωνιστικά να πάρει αποτέλεσμα.

- Η επιλογή των διαιτητών είναι σωστή και πιστεύουμε πως ο κύριος Τουλούμης και οι βοηθοί του, είναι από αυτούς που δεν μασάνε.