Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τελευταία μέρα του Νοεμβρίου η σημερινή και από αύριο μπαίνουμε στον Δεκέμβριο, τον τελευταίο μήνα του χρόνου και μήνα των Χριστουγέννων.  Να μας έχει καλά ο Θεός και να του λέμε και κανένα ευχαριστώ. Ας δώσει και λίγη φώτιση, στις συντρόφισσες και τους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να μην προσπαθούν καθημερινά να επιβεβαιώσουν όλους εμάς που γράφαμε.... πως είναι κόμμα μπαχαλάκηδων.

- Για προσωπικούς λόγους, όσα θα διαβάσετε σήμερα είναι γραμμένα από χθες Τετάρτη 29/11/2023. Το γράφουμε γιατί δεν θέλουμε να αφήνουμε τίποτα κρυφό. Ελπίζουμε να μην έχει αλλάξει κάτι, από τα δεδομένα που είχαμε χθες.

- Εμείς δεν θα βγάλουμε κακία εναντίον κανενός και θα κρατήσουμε μόνο το γιατί; Ευχόμαστε για όλους τα καλύτερα και για τον φίλο ο οποίος λειτούργησε για λογαριασμό τρίτου, τα καλυτερότερα. Καλά Χριστούγεννα με υγεία και να ξέρει ο φίλος πως μπορεί να πέτυχε καλό χτύπημα εναντίον μας, αλλά εμείς του λέμε πως ναι μεν ενοχληθήκαμε, αλλά θα απαντήσουμε με τον δικό μας τρόπο και ευχόμαστε η απάντησή μας να πονέσει λιγότερο από τον πόνο που μας προκάλεσε.

- Ο άλλος πάλι, ο γνωστός ραδιοφωνατζής, ο οποίος συνεχίζει πάλι τις απειλές, να ξέρει πως εμείς τον αγαπάμε και δεν το λέμε για να τον δουλέψουμε. Τον αγαπάμε πραγματικά, γιατί είναι ο μόνος που έχει συνεχώς καλεσμένους, τους χαμένους της κάθε εκλογικής αναμέτρησης και αυτό δεν είναι λίγο. Με τον τρόπο του τους προσφέρει παρηγοριά και ίσως θα πρέπει να τους προσφέρει και καφέ με παξιμάδι!!!

- Θέλετε ονόματα; Αναγνωστάκης, Μαρκόπουλος, Παγώνης, Σπύρου, Ακριώτη, Καλαθέρης, ο κυρ Νίκος του τύπου, η κυρία από το νοσοκομείο και διάφορα άλλα πρόσωπα που δεν κατάφεραν κάποια νίκη, παίζουν παιχνίδι με τον ραδιοφωνατζή.