Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Είμαστε στις τελευταίες μέρες του Νοεμβρίου και ετοιμαζόμαστε να μπούμε στο 2024, με τον ερχομό του οποίου θα αλλάξουν πολλά για μας, και τον τρόπο που θα επικοινωνούμε μαζί σας. Σιγά σιγά μπαίνουμε στο κλίμα και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Οι δυσκολίες είναι πολλές, αλλά θα τις ξεπεράσουμε και θα ξεπεράσουμε.... κυρίως τους δήθεν και τους αχάριστους, οι οποίοι προσπαθούν να βάλουν εμπόδια.

- Οι εξαρτήσεις κάποιων, είναι πολλές και ισχυρές, αλλά δεν θα μπορέσουν να μας επηρεάσουν. Μπορούμε και χωρίς αυτούς, γιατί δεν μας είναι καθόλου μα καθόλου δύσκολο να συνεργαστούμε, αν χρειαστεί με ανθρώπους εκτός Εύβοιας για να γίνει σωστή δουλειά και χωρίς εξαρτήσεις και χωρίς καθοδήγηση από τον οποιονδήποτε.

- Κρατάμε τις ευχές των φίλων μας, των ανθρώπων που ήταν και παραμένουν δίπλα μας και το μόνο που μας ενοχλεί, είναι το ότι κάποιοι από τους ανθρώπους που έχουμε σε εκτίμηση, συμβιβάστηκαν περισσότερο και με περισσότερους από αυτούς που έπρεπε. Μας ενόχλησε, γιατί δεν μας αρέσει ο συμβιβασμός και το να γλείφεις εκεί που έφτυνες.

- Πάμε όμως παρακάτω, γιατί εκεί είναι η ουσία, αν και δεν θα είναι εύκολο να τους βρούμε μπροστά μας και να τους έχουμε απέναντι. Εμείς δεν θα ξεχάσουμε ποτέ πως ήταν δίπλα μας και ήμασταν δίπλα τους στα δύσκολα και στα εύκολα.

- Τους ευχόμαστε να πετύχουν σε ότι αναλάβουν και να μην προδώσουν ποτέ τις αρχές τους. Οι άνθρωποι που ξαφνικά από απέναντι, βρέθηκαν δίπλα τους, δεν βρέθηκαν γιατί ξαφνικά τους αγάπησαν, αλλά γιατί διαπίστωσαν πως δεν αντέχουν χωρίς να είναι η ίδιοι στην εξουσία ή κοντά σε ανθρώπους της εξουσίας.

- Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε και κάτι. Δεν θα τους κατηγορήσουμε ποτέ πως οι ίδιοι έβαλαν το δάχτυλο στο μέλι, αλλά αν όσα ακούμε και βλέπουμε να συμβαίνουν, αποδειχθούν αληθινά, γράφουμε από τώρα πως είναι χειρότερο να βλέπεις τον άλλος να βάζει την κουτάλα στο μέλι και να μην αντιδράς.