Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

....φαπούλες

 - Κύριε πρόεδρε καλησπέρα σας και ευχόμαστε να σας έχει ο Θεός καλά, για να συνεχίσετε το έργο σας, το οποίο έχει να κάνει με τον τρόπο τον οποίο επιλέξατε, για να πάρετε εκδίκηση από αυτούς που δεν σας λένε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. Εμείς κύριε πρόεδρε θα συνεχίσουμε την δουλειά μας και σας επιτρέπουμε να συνεχίσετε τις συκοφαντίες και τον πόλεμο. Αυτά μέχρι.... το τέλος του Ιανουαρίου του 2024. Μετά να ξέρετε πως η αλήθεια θα είναι ορατή από όλους.

- Εμείς δεν κατέχουμε κάποια θέση εξουσίας και ποτέ δεν μας ενδιέφεραν αυτές οι θέσεις. Από μικρά παιδιά στις εφημερίδες και μετά στα ραδιόφωνα και την τηλεόραση. Έχουμε ζήσει διάφορες καταστάσεις και τα έχουμε δει όλα. Ξέρουμε καλά πως υπάρχουν πολλοί και στον αθλητισμό, την αυτοδιοίκηση και την πολιτική, οι οποίοι πολύ εύκολα πουλάνε όχι μόνο φίλους και συνεργάτες, αλλά και την ψυχή τους την ίδια, αρκεί να τους δοθεί μια θέση, για να δηλώνουν πως είναι κάποιοι.

- Κάνοντας τον τελευταίο μας κύκλο, στον χώρο της ενημέρωσης, δηλώνουμε αποφασισμένοι, να μιλήσουμε ελεύθερα με τα ρεπορτάζ και να αποδείξουμε πως είναι πολλοί αυτοί που δεν υπηρετούν, τον αθλητισμό, την αυτοδιοίκηση και την πολιτική, αλλά τα προσωπικά τους συμφέροντα.