Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο, με υγεία και αγάπη. Εδώ είμαστε για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο και είναι το πρώτο του Δεκεμβρίου ο οποίος είναι πλούσιος σε Σαββατοκύριακα και για κάποιους έχει και ένα γεμάτο 4ήμερο για διακοπές, αφού τα Χριστούγεννα είναι Δευτέρα και έτσι θα  φύγουν από την εργασία τους την Παρασκευή 22/12/2023 μετά το μεσημέρι και θα επιστρέψουν στην εργασία τους την... Τετάρτη 27/12/2023 το πρωί!!! Καλό έτσι;;;;

- Τελικά η δήμαρχος Χαλκιδέων κυρία Βάκα και όλοι οι εκλεγμένοι θα ορκιστούν την Δευτέρα στις 20 Δεκεμβρίου, ώρα 19.00, στο
Συνεδριακό Κέντρο (Αμφιθέατρο) της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.

- Υπάρχει πληροφορία που θέλει ένα ή και δύο μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου να μην παραστούν στην ορκωμοσία και θα ορκιστούν άλλη μέρα στο δημαρχείο!!! Ελπίζουμε μέχρι τότε να καταλάβουν πως αυτό είναι λάθος και πως τέτοιες ενέργειες δεν υποτιμούν μόνο αυτόν που τις χρησιμοποιεί, αλλά προσβάλλει και τους δημότες.

- Τι κακό είναι αυτό που βρίσκει τον Κασσελάκη και τον Ανδρουλάκη; Δεν μπορούν με τίποτα τα κόμματά τους, να φτάσουν τουλάχιστον στο 15% για να τους υπολογίζει κανείς ως κόμματα που θέλουν τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όσο για το ποιον θέλει ο κόσμος για πρωθυπουργό ο Στέφανος και ο Νίκος είναι απαρηγόρητοι, αφού μόνο το 5% τους θέλει!!!!

- Με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, έχει ξεφύγει η κατάσταση, αφού ψάχνει ευκαιρία πάντα, ώστε να πάρει τον λόγο. Οι κυβερνητικοί πλέον το έχουν καταλάβει και δεν της απαντούν όσο κι αν προκαλεί. Προχθές προσπαθούσε η Ζωή να πει κάτι ο Χατζηδάκης, αλλά αυτός βράχος. Ούτε καν την κοιτούσε.

- Πάντως η Ζωή λέει και πράγματα τα οποία είναι εναντίον της, αλλά και πάλι δεν της απαντά κανείς, γιατί αν απαντήσουν δεν θα τελειώσουν ούτε σε 10 μέρες. Προχθές σε μία επιτροπή είπε: "Η ΝΔ πήρε 41% αλλά όχι από το 100% των Ελλήνων, αλλά από το 50%, άρα δεν έχει 41% αλλά 20%"!!!!!

- Κυρία Ζωή με το ίδιο σκεπτικό εσείς που από το 50% του λαού που πήγε να ψηφίσει πήρατε 3,17%, ουσιαστικά έχετε πάρει 1,5%!!!! Έτσι δεν είναι; Αν είναι έτσι  τότε είσθε εκτός βουλής και δεν έχετε δικαίωμα να ομιλείτε!!!!!