Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

.....σουτάκια

 - Δεν θα καθίσουμε να δώσουμε εξηγήσεις, σε αυτούς που τα θέλουν όλα δικά τους και ποτέ μα ποτέ δεν έδωσαν οι ίδιοι εξηγήσεις , για τις πράξεις τους. Όλοι γνωρίζουμε πως το ποδόσφαιρο είναι το δημοφιλέστερο άθλημα σε όλο τον κόσμο και φυσικά και στην Εύβοια. Στην Ελλάδα δυστυχώς το ποδόσφαιρο δεν πάει καλά και οι ευθύνες είναι.... μεγάλες, για την ΕΠΟ, αλλά και τους παράγοντες των ομάδων.

- Στην Εύβοια δεν αποτελούμε εξαίρεση και ισχύει κι εδώ το γνωστό "το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι". Δυστυχώς οι παράγοντες παίζουν σημαντικό ρόλο, είτε ανήκουν στην διοίκηση της ΕΠΣΕ, είτε διοικούν τα σωματεία.

- Ο συμβιβασμός και η εξάρτηση μεταξύ παραγόντων της ΕΠΣΕ και παραγόντων ομάδων, είναι πλέον δεδομένος και γι΄ αυτό δεν πρόκειται να δει το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο άσπρη μέρα.

- Όποιος ψάχνει περισσότερο, ας κοιτάξει τις σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στην διοίκηση της ΕΠΣΕ, στην Επιτροπή Διαιτησίας και τον Σύνδεσμο Διαιτητών. Αν το κάνει, θα διαπιστώσει γιατί φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Ας ρίξει και μια ματιά στις πρωτοβουλίες και στην δυνατότητα παρέμβασης που έχουν κάποια μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ.