Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα , καλό μήνα, καλά Χριστούγεννα με αγάπη και υγεία. Μπήκαμε λοιπόν στον Δεκέμβριο και πλέον αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές και για το πάει ο παλιός ο χρόνος. Αυτή την φορά όμως θα έχουμε και την ορκωμοσία των αυτοδιοικητικών και την ανάληψη των καθηκόντων, από όλους αυτούς που εκλέχθηκαν. Αυτοί που τώρα θα αναλάβουν, θα παραμείνουν.... για τα 5 χρόνια στις θέσεις τους.

- Πάλι τα ίδια και τα ίδια με τα σκουπίδια, τα ίδια και τα ίδια με τα δημοτικά τέλη, αφού ο καθένας τα λέει όπως θέλει και βάζει ο καθένας τα δικά του στοιχεία. Τελικά το ΚΚΕ προσπαθεί με κάθε τρόπο, να κάνει τις τοπικές του επαναστάσεις και ότι κάνει η κυβέρνηση, ότι κάνει η περιφέρεια, ότι κάνουν οι δήμοι, είναι αιτία πολέμου.

- Κύριοι του ΚΚΕ στις δημοκρατίες ο λαός αποφασίζει και επιλέγει αυτούς που θέλουν να τους κυβερνήσουν και να τους διοικήσουν. Κανένα δικαίωμα δεν έχετε να κάνετε παρεμβάσεις με ακραίους τρόπους και να θέλετε να περάσει το δικό σας πρόγραμμα και όχι αυτό που επέλεξε ο λαός.

- Κανένα δικαίωμα δεν έχουν κάποιοι να εισβάλλουν σε αίθουσα που συνεδριάζει ένα δημοτικό συμβούλιο και να επιδιώκουν με φωνές και όχι μόνο να διακόψουν μια συνεδρίαση. 

- Στον Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού ο λαός με 61,76% ψήφισε για δήμαρχο τον κύριο Γιάννη Κοτζιά πριν από σχεδόν 2 μήνες κι ενώ υπήρχαν 3 ακόμη υποψήφιοι δήμαρχοι. Τυχαία ψηφίστηκε ο κ. Κοτζιάς ή έκαναν λάθος οι δημότες; Είναι δηλαδή λάθος η ψήφος σχεδόν 9.000 δημοτών και σωστή η ψήφος στην Λαϊκή Συσπείρωση που πήρε συνολικά 700;;;;

- Και κάτι ακόμη. Είναι άλλο να δίνεις την μάχη για καλύτερο Κέντρο Υγείας στην Ιστιαία και άλλο να βάζεις μπροστά το αν θα το διοικεί ο ένας ή ο άλλος. Ναι να υπάρχουν γιατροί, να υπάρχει νοσηλευτικό προσωπικό, να υπάρχουν τα απαραίτητα μηχανήματα και ασθενοφόρα, αλλά δεν είναι δυνατόν να αποφασίζουν μη αρμόδιοι για το ποιος θα διοικεί το Κέντρο Υγείας.