Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Έρχεται και ο Ερντογάν στην Ελλάδα και όλοι περιμένουν για το τι θα πει κι αν πει κάτι, με το οποίο θα δώσει το δικαίωμα ν΄ αρχίσει μια μεγάλη συζήτηση και ο καθένας να βγαίνει στα τηλεπαράθυρα και να λέει το μακρύ και το κοντό του. Θα έρθει κυρίες και κύριοι κι ας πει ότι θέλει ο Ερντογάν και εμάς μας ενδιαφέρει το τι θα πει ο Έλληνας πρωθυπουργός και... γενικότερα η Ελληνική κυβέρνηση.

- Καλά Χριστούγεννα και στα μέλη των Συλλόγων ΑΜΕΑ, τα οποία προχώρησαν χθες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον χώρο και στην ώρα που ο Δήμος Χαλκιδέων είχε μια εκδήλωση με τίτλο "στολίζουμε το δένδρο αποδοχής" και με σύνθημα "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΛΟΙ ΕΝΑ". Κυρίες και κύριοι, τα προβλήματα δεν τελειώνουν ποτέ και αυτές τις μέρες καλό είναι να επιτρέπουμε στα παιδιά να ζήσουν κάποιες όμορφες στιγμές. 

- Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης και είναι μια καλή ευκαιρία, να προσφέρει η δήμαρχος κυρία Βάκα και ο περιφερειάρχης μας κύριος Φάνης Σπανός, πολύ αγάπη στον γνωστό ραδιοφωνατζή και να ανακληθεί το εμπάργκο που έχουν εδώ και χρόνια προς τον ραδιοφωνατζή.

- Κάντε του αυτό το δώρο, γιατί ας μη γελιόμαστε του το χρωστάτε, αφού ήταν από αυτούς που σας βοήθησαν να κερδίσετε τις εκλογές από την Α΄ Κυριακή. Σας κατηγορούσε και σας συκοφαντούσε καθημερινά και αυτό έκανε τους δημότες να έρθουν περισσότερο κοντά σας, γιατί αισθάνθηκαν την αδικία.

- Ο λαός κυρίες και κύριοι αποφάσισε και ότι κι αν λέμε όλοι οι άλλοι, οφείλουμε να σεβαστούμε αυτή η απόφαση. Να ξεκαθαρίσουμε πως οφείλουμε να ασκούμε κριτική, για το σήμερα και το μέλλον και όχι για το αύριο το οποίο κρίθηκε από τον λαό.

- Οι δήμαρχοι και ο Περιφερειάρχης, θα κριθούν για το αν υλοποιούν το πρόγραμμά τους, αν προστατεύουν τα συμφέροντα των δημοτών και όχι από το αν είναι ή όχι φίλοι μας ή αν ανήκουν στο ίδιο μ΄ εμάς πολιτικό κόμμα.