Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

.....σουτάκια

 - Συγνώμη κύριοι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα δεχθούμε κάποιοι να παριστάνουν τους φίλους κάποιων προπονητών και κάποιων παραγόντων, όταν αυτοί πετυχαίνουν τους στόχους τους.  Εμείς της ενημέρωσης θα πρέπει να μιλάμε από πριν και όχι μετά. Έχουμε πολλά παραδείγματα που θα εκθέσουν πολλούς, αλλά είναι γνωστό, πως στου κουφού την πόρτα, όσο.... θέλεις βρόντα, που λέει κι ο λαός, αλλά εμείς λέμε πάρε την πόρτα και φύγε.

- Να θυμίσουμε το τι έλεγαν οι πολλοί τα προηγούμενα χρόνια για τον Αμαρυνθιακό; Εμείς λέγαμε πως δεν θα πετύχει τον στόχο και γράφαμε και τους λόγους και μας έβριζαν. Δικαιωθήκαμε. Την ώρα που έδωσαν τα χέρια με τον Δημήτρη Βαλκάνο, το δηλώσαμε δημόσια. Αν τον αφήσουν να κάνει την ομάδα που θέλει, θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Αλήθεια πόσοι και ποιοι στήριξαν τον Δημήτρη Βαλκάνο στο παρελθόν;

- Δεν θα γράψω άλλα παραδείγματα, γιατί θα μπορούσα να αναφερθώ στον κ. Ακριτίδη, τον κ. Λάμπρου, τον κ. Τοκπασίδη, τον κ. Ντόβολη, τον κ. Σπυρόπουλο, τον κ. Γουρνά και πολλούς ακόμη.

- Το να χαϊδεύεις αυτιά και το να τα έχεις με όλους καλά, είναι το εύκολο. Το δύσκολο είναι να σπας αυγά και να γράφεις την αλήθεια.