Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

....σουτάκια

 - Δεν μας απασχολεί καθόλου το τι λένε οι άλλοι και πως αντιμετωπίζουν μια ομάδα όπως ο ΚΥΖΙΚΟΣ Νέας Αρτάκης με νεαρούς ποδοσφαιριστές και με προπονητή τον κ. Δημήτρη Ακριτίδη.  Η ομάδα βρέθηκε από την Γ΄ Κατηγορία στην Β΄ και διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο στην Α΄ κατηγορία, αφού είναι πρώτη, μετά από 9 αγωνιστικές. Έχει 8 νίκες και 1 ισοπαλία, ενώ.... έχει πετύχει 24 γκολ και έχει δεχθεί 6.

- Εμείς γράφουμε και ξαναγράφουμε γι΄ αυτή την ομάδα και τον προπονητή της, γιατί δεν έχει στις τάξεις της 20 μεγάλους σε ηλικία και 4-5 νεαρούς, αλλά έχει 1-2 έμπειρους και 20 νεαρούς σε ηλικία.

- Αυτό που θα γράψουμε είναι πολύ απλό, αλλά καθαρό. Αν οι διοικούντες έχουν την άποψη πως θα ενισχύσουν το ρόστερ, με έμπειρους και μιας κάποιας ηλικίας ποδοσφαιριστές, αν η ομάδα ανέβει κατηγορία, τότε καλύτερα να μην ανέβει.

- Πιστεύουμε πως προπονητής και διοίκηση θα συνεχίσουν με τους νεαρούς και καλούς ποδοσφαιριστές και θα είναι λογικό να προχωρήσουν και σε δύο τρείς προσθήκες με έμπειρους ώστε να βοηθηθούν οι νεαροί.