Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα καλά Χριστούγεννα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ήρθε ο Ερντογάν στην Ελλάδα και όλοι διαπίστωσαν πως μπαίνουμε σε μια άλλη εποχή. Αυτά που πέτυχε η Ελληνική κυβέρνηση και ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τα πάλευε η Ελλάδα πολλά χρόνια τώρα και θα πρέπει να καταλάβουν όλοι, πως οι δυο λαοί πρέπει να ζούνε αρμονικά και ως καλοί γείτονες και  όχι να βρίσκονται σε.... κατάσταση πολέμου.

- Τα ακραία στοιχεία θα πρέπει να μείνουν στο περιθώριο και σε καμία περίπτωση να μην τους επιτραπεί να δηλητηριάζουν τις καλές προθέσεις και σχέσεις. Οι όποιες ακραίες φωνές, οι όποιοι υπερπατριώτες, θα πρέπει να μείνουν στην άκρη, για να μπορέσουν Έλληνες και Τούρκοι να συνυπάρξουν ως καλοί γείτονες.

- Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει για τον Μητσοτάκη και την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, αλλά αν τους άφηνε ο εγωϊσμός τους θα έλεγαν συγχαρητήρια. Δυστυχώς υπάρχουν πάντα αυτοί και μυαλό δεν θα βάλουν, αφού τα παθήματα δεν τους έγιναν μαθήματα.

- Χθες το  πρωί τυχαία συναντήθηκα μ΄ έναν παράγοντα του ποδοσφαίρου και είπαμε την καλημέρα μας. Το χάρηκα πάρα πολύ, γιατί είχαμε καιρό να βρεθούμε. Του εύχομαι να είναι καλά στην υγεία του, αφού ζει και αυτός την δική του περιπέτεια. 

- Επειδή διαβάσαμε στο fb να μιλάνε για δρόμους επικίνδυνους και απροσπέλαστους στην δημοτική ενότητα Ληλαντίου κι επειδή από τους δρόμους αυτούς περνούν και τα λεωφορεία που μεταφέρουν μαθητές, κάτι πρέπει να κάνει ο δήμος γιατί δεν είναι δυνατόν τα κλαριά των δένδρων να στένεψαν πολύ τους δρόμους.

- Για την ασφάλεια των παιδιών θα πρέπει ο δήμος να πάει να κόψει τα κλαριά των δένδρων, λένε. Αλήθεια του δήμου είναι αυτά τα δένδρα; Όχι βέβαια. Ο Δήμος δεν πρέπει να χρεώσει τους δημότες, αλλά να υποχρεώσει τους ανθρώπους που έχουν αυτά τα δενδρα, να τα κλαδέψουν, για να ελευθερωθούν οι δρόμοι.

- Φυσικά όταν μιλάμε για την ασφάλεια των παιδιών, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και πριν μιλήσουμε για τις ευθύνες άλλων, να φροντίσουμε για τις δικές μας ευθύνες, οι οποίες είναι πολλές.