Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

....ο μπάρμπα Στέλιος

 - Σήμερα θέλω να γράψω κάτι για έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου, ο οποίος κατά την άποψή μου, ξεπέρασε τα όρια για δεύτερη φορά.
Την πρώτη φορά στον αγωνιστικό χώρο, αφού επιτέθηκε εναντίον μιας γυναίκας βοηθού διαιτητή, την μέρα της ονομαστικής της γιορτής και την παγκόσμια μέρα ενάντια στην βία κατά των γυναικών.
Αγαπητέ κύριε Χρήστο Ανέστη, μια συγνώμη θα ήταν αυτή.... που θα μαλάκωνε την σκέψη του καθενός. Δεν το έκανες.
Τι έκανες;
Δημοσίως έγραψες πως η κυρία ήταν άρρωστη και γι΄ αυτό έχασε τις αισθήσεις της!!!
Αναφέρθηκες μάλιστα και στο από τι έπασχε.
Ντροπή κύριε Ανέστη και αυτό δεν είναι μόνο ανήθικο, αλλά και ποινικό αδίκημα και απορούμε πως οι άνθρωποι της Επιτροπής Διαιτησίας, οι άνθρωποι του Συνδέσμου Διαιτητών και η διοίκηση της ΕΠΣΕ δεν προχώρησε σε διαδικασίες, οι οποίες θα έβαζαν τα πράγματα στην θέση τους.
Προσωπικά δεν περίμενα αυτή σου την αντίδραση, με στόχο  να αποφύγεις την όποια τιμωρία.
Χρήστο αν δεν κάνω λάθος, είσαι πατέρας και δεν θα ήθελες ποτέ το παιδί σου να βρεθεί στην θέση της Κατερίνας, δηλαδή να δεχθεί επίθεση από κάποιον ο οποίος δεν συμφωνούσε με μια απόφαση.
΄Οπως εσύ σκέφτηκες τι θα πει η οικογένειά σου, δεν θα ήθελες να σκεφτεί το ίδιο και η οικογένεια της Κατερίνας.
Αγαπητέ κύριε Χρήστο Ανέστη, είναι πιστεύω η ώρα να κατεβάσεις όλα όσα ανέφερες για την Κατερίνα και να ξέρεις πως ο αθλητικός νόμος, αλλά και ο νόμος γενικότερα, δεν επιτρέπει σε κανέναν να κινηθεί ενάντια κάποιου άλλου, για κανέναν λόγο.
Εμείς περιμένουμε την συγνώμη σου προς την Κατερίνα και φυσικά να δούμε αν η ΕΠΣΕ καλύπτει την βία.
Μετά την απόφασή σου και την απόφαση της ΕΠΣΕ, θα αποφασίσουμε αν το θέμα θα πάρει διαστάσεις και θα γίνει γνωστό στο πανελλήνιο.