Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

.....σφηνάκια

 - Διαβάζουμε πως στην ομάδα της Προποντίδας, υπάρχει κάποια γκρίνια και πως δεν είναι όλα όπως θα ήθελαν όλα να είναι. Δεν θέλουμε να κάνουμε τον έξυπνο, αλλά πιστεύουμε πως όλα είναι καλύτερα, από κάθε άλλη φορά και απλά κάποιοι δεν αντέχουν και στην.... πολύ ηρεμία.

- Αυτή την φορά πάντως πέτρα του σκανδάλου είναι ο κ. Αλέξανδρος Σιγανός για κάποια σχόλια που έκανε στο fb και απάντησε με τον τρόπο του ο κύριος Μπάμπης Κουσκούτης. Εμείς είχαμε σχολιάσει τον κύριο Σιγανό, αλλά φαίνεται πως δεν μας κατάλαβε.

- Τα θέματα υπάρχουν και στην ΠΡΟΠΟΝΤΊΔΑ, όπως υπάρχουν σε όλες τις ομάδες και καλό θα είναι η διοίκηση να τα ξεκαθαρίσει.  Η ομάδα είναι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και αυτό από μόνο του σημαίνει πολλά και κανείς δεν πρέπει να χαλάει αυτή την εικόνα.

- Η ομάδα έχει προπονητή τον κύριο Παναγιώτη Τοκπασίδη την προσωπικότητα και την αξία δεν την αμφισβητεί κανείς. Θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να δείχνουν σεβασμό απέναντί του και να μην ξεφεύγουν. Ο κύριος Τοκπασίδης έχει αποδείξει πως σέβεται τους πάντες και δεν δίνει δικαιώματα.

- Η διοίκηση θα πρέπει να ξεκαθαρίσει την στάση της σε θέματα που την αφορούν και φτάνουν από τις όποιες δηλώσεις και σχόλια μέχρι και το οικονομικό.