Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

....φαπούλες

 - Κύριοι μην γελάτε με τα χάλια για τα όσα συμβαίνουν στους αγώνες της Σούπερ Λιγκ, αλλά να γελάτε και με τα δικά μας χάλια, γιατί επιθέσεις στους διαιτητές δεν κάνουν μόνο οι μεγαλοπαράγοντες, αλλά και όλοι μας, γιατί απλά υπάρχει ατιμωρησία και δεν είναι λίγες οι φορές που οι διαιτητές για να αποφύγουν τα χειρότερα, φεύγουν από το... γήπεδο, αφού υπέκυψαν σε πιέσεις.

- Στα γήπεδα της Εύβοιας τα έχουμε δει όλα και το παραδέχονται όλοι. Ποιος τιμωρήθηκε παραδειγματικά; Κανένας. Πότε οι διαιτητές πήραν μια απόφαση να απέχουν; Από πότε έχουν πάρει μια απόφαση να υποχρεώσουν ομάδα να φέρει διαιτητές από άλλη Ένωση, για να τιμωρηθεί έτσι και να ματώσει οικονομικά;

- Τελικά οι νταβατζήδες δήθεν μάγκες, πουλάνε μούρη στα γήπεδα, ενώ στα σπίτια τους είναι κότες και τρώνε παντόφλα, ενώ ξέρουν πως στο ποδόσφαιρο θα πέσουν στα μαλακά, αφού το σύστημα ελέγχεται.

- Πάντως για να γράφουμε όλη την αλήθεια, με αυτό το σύστημα θα συνεχίζουν να σφυρίζουν άτομα τα οποία υπάρχουν στο χώρο, γιατί απλά οι νέες και οι νέοι κάνουν ένα πέρασμα και  φεύγουν.